• 20 Απριλίου 2024,

Παύλος Δερμιτζάκης στους 93, 7: « Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο για τη φιλοξενία, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

 Παύλος Δερμιτζάκης στους 93, 7: «  Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο για τη φιλοξενία, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του ΑΟΚ μέσα στον Αλέξανδρο εξέφρασε με δηλώσεις του ο  Παύλος Δερμιτζάκης στους 93,7. Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που ακολούθησε και  στο Κιλκίς αλλά και τον Αλέξανδρο για τη φιλοξενία. 

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Μείνατε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας; Ηταν μια πολύτιμη νίκη στην έδρα ένας καλού αντιπάλου.

Απάντηση: Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αλέξανδρου Κιλκίς για την άψογη φιλοξενία μέσα στην έδρα τους. Μιλάω για τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παράγοντες αυτής της ομάδας.  Θεωρώ ότι είναι κάτι που χρειάζεται γενικά το ποδόσφαιρο και όχι μόνο η κατηγορία μας. Από την άλλη πιστεύω ότι ήταν ένα σχετικά δύσκολο ματς για μας αφού ο Αλέξανδρος Κιλκίς προερχόταν από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και ιδιαίτερα με καλό ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει και αυτό είναι έργο του κ. Κατσαβάκη. Είναι μια ομάδα που μεσοεπιθετικά ήθελε μεγάλη προσοχή.  Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα γι` αυτό και πιστεύω μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένοι στο πλάνο, το οποίο θα ακολουθούσαμε. Δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να χτίσει, να κάνει παιχνίδι και να μπορέσει να μας απειλήσει. Απεναντίας εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας και μέσα από μια τακτική που γνωρίζαμε τα προβλήματα του αντιπάλου, δημιουργήσαμε προβλήματα και κάναμε δυο γκολ, οπότε ήταν ένα σχετικά εύκολο ημίχρονο για μας. Στο Β` μέρος πιστεύω ότι ο αντίπαλος άλλαξε την τακτική του, έβαλε «φρέσκους» παίκτες και 10-15 λεπτά λίγο μας πίεσε. Εμείς με τις διορθωτικές κινήσεις που κάναμε ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο τέλος θα μπορούσαμε να αυξήσουμε το σκορ. Γενικά κάναμε μια δίκαιη νίκη. Μια νίκη τη θέλαμε για να συνεχίσουμε το σερί νικών που έχουμε έτσι ώστε να κλείσουμε τον Α` γύρο με μια συγκεκριμένη βαθμολογική συγκομιδή για να είμαστε μέσα στους στόχους μας.

Ερώτηση: Ευχαριστήθηκε και ο κόσμος του ΑΟΚ  που ήρθε στο Κιλκίς.

Απάντηση:  Ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι δείχνει τη συμπαράσταση του προς της ομάδα μας. Δείχνει ότι πιστεύει  σε όλο αυτό το εγχείρημα. Για μια άλλη φορά είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον κόσμο που κάτω από αντίξοες συνθήκες ήρθε και στο Κιλκίς όπως και με βροχή έκανε το ίδιο στο Σιδηρόκαστρο. Δείχνει την αγάπη που έχει ο κόσμος για την ομάδα μας ενώ θα μπορούσε μια μέρα όπως είναι Κυριακή να είναι μαζί με την οικογένεια του. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το αυτονόητο δηλαδή να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να έρχονται τα αποτελέσματα προκειμένου στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε κάτι ωραίο.

 

Διαβάστε επίσης