• 25 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Τα παιδιά ήταν πεισμωμένα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Τα παιδιά ήταν πεισμωμένα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας»

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό έκανε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Αναλυτικά τόνισε: « Πλέον όλα τα παιχνίδια για μας είναι μονόδρομος. Παίζουμε μόνο για να κερδίσουμε, έτσι όπως εξελιχθεί ο βαθμολογικός πίνακας. Είμαστε αναγκασμένοι να μπαίνουμε μέσα έχοντας ένα και μοναδικό στόχο. Αυτό φαινόταν και στα μάτια των παιδιών αφού είχαμε μια ήττα από τον Αρη Αβάτου σε κακή χρονική στιγμή από μια ομάδα που δεν πίστευα ότι θα είχαμε πρόβλημα.  Σίγουρα μας επηρεάζουν οι πολλές απουσίες που έχουμε και μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε πράγματα που δεν ξέρουμε αν θα μας βγουν αγωνιστικά.

Τα παιδιά ήταν πεισμωμένα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θεωρώντας ότι αδικούνται από εξωγενείς παράγοντες.  Βλέπανε δηλαδή ότι πρέπει να παλεύουν πολύ περισσότερο σε όλα τα παιχνίδια. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά. Το γήπεδο συνεχίζει να είναι ακατάλληλο για δημιουργικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο εμείς αλλά και οι αντίπαλες ομάδες. Σίγουρα όμως είναι πιο δύσκολο για την ομάδα που θέλει να παίζει και να δημιουργεί και όταν υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα στο μυαλό. Η πίεση αυξάνεται όσο τελειώνει το πρωτάθλημα. Μείνανε μόνο 5 αγωνιστικές. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που τη γνωρίζαμε καλά. Εχει πολύ καλό πλάνο και με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που παίξαμε στον Α` γύρο. Είναι και πολύ καλύτερη και επικίνδυνη κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Επίσης γνωρίζαμε ότι με την απουσία του Πολύζου θα έχει κάποιο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και έτσι σχεδιάσαμε να πιέσουμε στην επίθεση. Πρέπει να ξεχάσουμε αμέσως αυτό το αποτέλεσμα και να δούμε αμέσως το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχουμε περιθώρια για χαρές και πανηγύρια. Σκύβουμε το κεφάλι και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα φροντίσουμε να πάμε όσο καλά γίνεται. Η δικιά μας η ομάδα αν παίξει  το ποδόσφαιρο που μπορεί δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και οι απουσίες με κάρτες στις τελευταίες αγωνιστικές μας δημιουργούν προβλήματα. Δεν υπάρχουν τεράστια ρόστερ για να αντικαθιστάς τους παίκτες που λείπουν. Βέβαια όλους τους παίκτες μου, τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Καλή επιτυχία τον Πανσερραϊκό στα επόμενα παιχνίδια και εύχομαι να τον δούμε πιο δυνατό την επόμενη χρονιά. Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας που παραβρέθηκε στο γήπεδο και μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό. Ελπίζω και θέλω σε όλα τα ματς που απομένουν να είναι με τον ίδιο τρόπο κοντά μας».

 

Διαβάστε επίσης