• 5 Μαΐου 2024,

Βαγγέλης Κέρθι: «Πάμε για 5 στα 5 και περιμένουμε στραβοπάτημα του Νέστου»

 Βαγγέλης Κέρθι: «Πάμε για 5 στα 5 και περιμένουμε στραβοπάτημα του Νέστου»

Ξεκίνησε τη σεζόν βασικός και φάνηκε να υπόσχεται πολλά. Ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.   Επανήλθε στα τελευταία παιχνίδια είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή, δείχνοντας ότι είναι μια μεγάλη επένδυση για τον ΑΟΚ.  Ο Βαγγέλης Κέρθι είχε αποκτηθεί πέρσι το Γενάρη από τον ΠΑΟΚ Καβάλας ενώ ξεκίνησε από της Ακαδημίες της ΑΕΚ Καβάλας.  Ηταν στην… Evroteam του Μανώλη Δέλλιου και λίγο έλειψε να υπογράψει επαγγελματικό σύλλογο σε ομάδα της Ελβετίας ενώ δοκιμάστηκε και σε μεγάλους Αγγλικούς συλλόγους.

Την Κυριακή ο νεαρός μέσος ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, τονίζοντας τα εξής: «  Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για το βραβείο του πολυτιμότερου του αγώνα. Είναι τιμή για μένα. Παίξαμε με μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας αλλά δείξαμε σοβαρότητα σαν ομάδα. Κάναμε γρήγορο γκολ και αυτό μας βοήθησε. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή και δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, παρά μόνο σε μια φάση. Βάλαμε τακτικά κομμάτια που ήθελε ο κόουτς. Από εδώ και πέρα μείνανε 5 παιχνίδια. Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα να κάνουμε 5 στα 5. Περιμένουμε ένα στραβοπάτημα του Νέστου για να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος.

Είμαι πολύ καλά μετά τον τραυματισμό μου.  Πιστεύω έτοιμος 100%.  Ευχαριστώ τον κόουτς που μ` έβαλε πάλι να παίξω και θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου ευατό σε κάθε ματς για να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε παρέμβαση στις δηλώσεις του Κέρθι: « Δεν πρέπει να ευχαριστεί τον κόουτς.  Ο Βαγγέλης όπως και άλλα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον αυτής της ομάδας.  Είναι μεγάλα περιουσιακά στοιχεία για το σωματείο μας».

 

 

Διαβάστε επίσης