• 25 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Ξέραμε τι θέλουμε στο παιχνίδι, καθοριστικές οι αλλαγές που κάναμε»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Ξέραμε τι θέλουμε στο παιχνίδι, καθοριστικές οι αλλαγές που κάναμε»

Δηλώσεις στους 93, 7 έκανε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης για τη νίκη της ομάδας του μέσα στην Κομοτηνή επί του ΠΑΟ Κοσμίου.

Έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τόνισε ότι βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό οι αλλαγές που έγιναν στο Β` μέρος.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πώς ήταν το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κοσμίου, δίκαιη  η νίκη του Νέστου;

Απάντηση: Θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η νίκη του Νέστου. Από το πρώτο λεπτό ξέραμε τι θέλουμε στο παιχνίδι. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Σίγουρα το Κόσμιο ήταν μια ομάδα αρκετά ανταγωνιστική στα πρώτα 45 λεπτά. Παίζανε και αυτοί ένα παιχνίδι… τελικό. Έπρεπε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους. Θέλουν βαθμούς για να φύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Πολύ λογικό να υπήρχε πίεση από τον αντίπαλο.  Παρόλα αυτά η ομάδα ήταν συγκεντρωμένοι. Στο β` ημίχρονο μας βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό οι αλλαγές μας. Αλλάξαμε λίγο το πλάνο μας και αυτό μας βγήκε. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ επικίνδυνα. Είναι διαφορετικό να μην έχεις να χάσεις τίποτα και διαφορετικό να μην θέλεις να κάνεις γκέλα σε τέτοια παιχνίδια. Το άγχος μεταφέρεται κυρίως στην ομάδα που είναι πρώτη ενώ η ομάδα που είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας δεν έχει να χάσει κάτι, παίζει χωρίς άγχος, χωρίς πίεση.

Ερώτηση: Καθοριστικό ρόλο στο β` μέρος η είσοδος του Γκουτσίδη στο παιχνίδι;

Απάντηση: Ο Γκουτσίδης άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού και αυτός είναι ο Γκουτσίδης που θέλουμε να έχουμε στην ομάδα.  Ο Καθάριος βοήθησε πολύ ενώ και ο Μπέλιτς μόλις πέρασε στη φυσική του θέση.   Ηταν καθοριστικές οι αλλαγές που κάναμε. Ο Καθάριος είναι ένας παίκτης πολυτέλεια για την ομάδα μας.  Ο Γκουτσίδης προερχόταν από τραυματισμός και μπήκε μέσα με πολύ διάθεση.

Όλα τα παιδιά και ο Παρουτσής και ο Τσαμπέγια κάνανε πολύ καλή δουλειά μέσα στο παιχνίδι.

Ερώτηση: Φαίνεστε ικανοποιημένος από την εμφάνιση.

Απάντηση: Ναι όταν η ομάδα μπαίνει μέσα και ξέρει τι θέλει στο παιχνίδι, δεν μπορεί να μην είμαι ικανοποιημένος.  Τα παιδιά μπαίνουν μέσα και παίζουν μέχρι το 90`. Είμαι ικανοποιημένος. Αν εξαιρέσω το ματς με την Πέρνη που ήμουν έξαλλος με τους παίκτες, από εκεί και πέρα η ομάδα δείχνει ότι μπαίνει μέσα και ξέρει τι θέλει.  Πολλά παιχνίδια τα παίρνει από κεκτημένη ταχύτητα.

Ερώτηση: Το ζητούμενο μέχρι το τέλος του Α` γύρου είναι να μείνει ο Νέστος στην κορυφή;

Απάντηση: Σαφέστατα. Δεν υπάρχουν εύκολα η δύσκολα παιχνίδια.  Δεν υπάρχουν ομάδες που ακόμη είναι «τελειωμένες». Θέλει προσοχή. Ολες οι ομάδες θέλουν σοβαρότητα. Το Σιδηρόκαστρο είναι μια ομάδα που και αυτή ψάχνει βαθμούς. Θα έρθει χωρίς άγχος και πίεση. Θέλει προσοχή το ματς.

 

Διαβάστε επίσης