• 19 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Παπαδόπουλος στους 93,7: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»  

 Κυριάκος Παπαδόπουλος στους 93,7: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»  

Δηλώσεις για τα μεγάλη νίκη στο Ναύπλιο έκανε στους 93,7 ο προπονητής του ΓΣΕ Κυριάκος Παπαδόπουλος. Τόνισε ότι ο στόχος ο βασικός παραμένει ο ίδιος και είναι η εξασφάλιση της γρήγορης παραμονής. 

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Που κρίθηκε η αναμέτρηση στο Ναύπλιο;

Απάντηση: Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλανε και οι αντίπαλοι μας που βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε πολύ καλή κατάσταση. Είχαν μεγάλες νίκες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ήμασταν μπροστά σχεδόν σε όλο το παιχνίδι εκτός από το τρίτο δεκάλεπτο όπου μας περάσανε ένα καλάθι. Τα παιδιά αντιδράσανε. Το ματς πήγαινε πόντο με πόντο. Ακολουθήσαμε το πλάνο κατά 80%. Πήγαμε πολύ καλά σε αυτό που θέλουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο γρήγορα το παιχνίδι. Βάλαμε και εμείς και αυτοί μεγάλα σουτ. Στο τέλος όμως χαμογελάσαμε εμείς.

Είμαι πολύ περήφανος γι` αυτά τα παιδιά. Θα το έλεγα αυτό έστω και αν χάναμε στο Ναύπλιο και… συνεχίζουμε.

Ερώτηση: Ήταν η πιο σπουδαία νίκη του ΓΣΕ έως τώρα στο πρωτάθλημα σε εκτός έδρας παιχνίδι;

Απάντηση: Όλες οι νίκες ήταν σπουδαίες. Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη γιατί και άλλα ματς πήγαιναν στο πόντο αλλά τα χάσαμε όλα. Τα παιδιά βγάλανε αντίδραση και δικαιούταν να πάρουν τη νίκη. Είχε πολύ κόσμο το παιχνίδι, πάρα πολύ ατμόσφαιρα και η φιλοξενία ήταν άψογη. Πραγματικά ήταν ένα ντέρμπι που το χαρήκανε όλοι οι φίλαθλοι. Χαμογελάσαμε εμείς. Δεν πιστεύω πολύ στην τύχη. Χτίζεις χαρακτήρα και σε κάποια στιγμή θα σου βγουν τα αποτελέσματα.

Ερώτηση: Αυτή την ώρα αν τελείωνε το πρωτάθλημα ο ΓΣΕ θα έπαιζε πλέι οφ ανόδου.

Απάντηση: Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς είναι να σωθούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Πιστεύω ότι είμαστε μέσα σε αυτό το στόχο. Όταν επιτευχθεί αυτός ο στόχος τότε μπορούμε να πούμε πιο πολλά. Όμως σε αυτή την κατηγορία ένας τραυματισμός, ένα κακό αποτέλεσμα στην έδρα σου, τα αλλάζει όλα.

Πρέπει να κοιτάς παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πιο μακριά. Ο Αμύντας θα έρθει με αλλαγή προπονητή και παίζει καλά τελευταία. Μάλιστα κέρδισε τον Απόλλωνα Πάτρας που είναι πιο ψηλά από εμάς. Είναι επικίνδυνη ομάδα.

Ερώτηση: Η διακοπή θα ωφελήσει τον ΓΣΕ η όχι αφού έχει καλό ρυθμό στα τελευταία ματς;

Απάντηση: Η διακοπή νομίζω ότι θα μας ωφελήσει. Κάποια παιδιά χρειάζονται φρεσκάρισμα, ειδικά στο μυαλό.

Ήταν ένας μήνας πολύ πιεστικός. Εχουμε 5 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια και αυτό που χάσαμε το χάσαμε στον πόντο με τον πρωτοπόρο που ήταν τότε αήττητος. Τα παιδιά δε θα βγουν από το στόχο. Απλά χρειάζονται λίγο φρεσκάρισμα.

Ερώτηση: Υπερήφανος ο κόουτς Παπαδόπουλος για αυτή την ομάδα που χτίστηκε σχεδόν από την αρχή το καλοκαίρι που πέρασε;

Απάντηση: Είναι ευλογία να έχεις τόσους πολλούς μαζεμένους καλούς χαρακτήρες.  Είναι ευλογία να πηγαίνεις στο γήπεδο και να θέλεις να κάνεις προπόνηση.  Να είσαι ευτυχισμένος. Αυτό το βγάζει η ομάδα.

Διαβάστε επίσης