• 20 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Σταυρίδης: « Θέλουμε τουλάχιστον τρεις νίκες»

 Κυριάκος Σταυρίδης: « Θέλουμε τουλάχιστον τρεις νίκες»

Για το ματς που έρχεται με τον Ατρόμητο Χαλκερού και όχι μόνο, μίλησε στην Αθλητική Πρωινή, ο προπονητής του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης Κυριάκος Σταυρίδης.

Τόνισε ότι  η Καρβάλη θέλει ακόμη τρεις νίκες για να αισθάνεται άνετη στη βαθμολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Πολύτιμος ο βαθμός που πήρε ο Ναζιανζός μέσα στην έδρα των Αντιφιλίππων;

Απάντηση: Βέβαια. Ο βαθμός αυτός ήρθε μετά από τρία άτυχα αποτελέσματα στην έδρα μας.  Έπρεπε κάτι να πάρουμε εκτός έδρας για να καλύψουμε το κενό που δημιουργήθηκε με τις ήττες στην έδρα μας.  Ο βαθμός είναι δίκαιος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Μ. Α Αντιφιλίππων και πιστεύω να μας βοηθήσει στη συνέχεια.

Ερώτηση: Τι χρειάζεται ακόμη ο Ναζιανζός για να αισθανθεί άνετος στη βαθμολογία;

Απάντηση: Δεν ξέρουμε τι γίνεται στο πρωτάθλημα με τα συνεχόμενα αποτελέσματα που έκαναν στο πρωτάθλημα ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.  Δεν μπορείς να πεις τι χρειάζεσαι και τι δε χρειάζεσαι.  Νομίζω ότι τουλάχιστον θέλουμε τρεις νίκες ακόμη για να πούμε ότι έχουμε κάνει κάτι.

Ερώτηση: Βάση προγράμματος αυτό είναι εφικτό;

Απάντηση: Πάνω από 30 βαθμούς θα χρειαστούν. Υπολογίζω 34 με 35 βαθμούς.  Εχουμε να παίξουμε στην έδρα μας με Ατρόμητο Χαλκερού και Βύρωνα. Ελπίζω σε αυτά τα δυο παιχνίδια να καλύψουμε το κενό και στα δυο τελευταία παιχνίδια με Χρυσοχώρι και Ηρακλή Καβάλας να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας και να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Ερώτηση: Τώρα είναι ένα ματς δύσκολο με τον Ατρόμητο Χαλκερού που τα δίνει όλα για τη σωτηρία του.

Απάντηση:  Παίζει πολλά το Χαλκερό όπως και εμείς για την παραμονή. Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που καίγονται για βαθμούς.  Ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές για να  μας φύγει το άγχος για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε βάλει σαν στόχο και που είναι μια θέση μέσα στην πρώτη οχτάδα.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη του Κυριάκου Σταυρίδη για τη μάχη της πρώτης θέσης;

Απάντηση: Μέχρι τέλος θα συνεχίσουν να είναι μαζί. Περίμενα την Πέρνη να είναι πιο δυνατή αλλά έχει κάνει κάποιες ήττες που δεν δικαιολογούνται για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.   Βλέπουμε μια ΑΕΚ που είναι πολύ ισχυρή και παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλος. Αν δεν έκανε ο Βύρωνας το άτυχο αποτέλεσμα με το Χαλκερό θα ήταν και αυτός μέσα στο παιχνίδι της ανόδου.  Θα κρινόταν στις λεπτομέρειες ο τίτλος όπως και τώρα ανάμεσα στις δυο ομάδες ΑΕΚ και Κεραυνό Πέρνη.  Έχουν παίξει τα μεταξύ τους και έχει ο καθένας τους από ένα η δυο δύσκολα παιχνίδια. Το ευχάριστο είναι ότι γίνεται ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και πιστεύω θα είναι καθαρό και στα ίσια όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

 

Διαβάστε επίσης