Το χειμώνα Street και το καλοκαίρι Beach ……Party !

 Το χειμώνα Street και το καλοκαίρι Beach ……Party !

Καλά είναι τα Street Party αλλά η Καβάλα είναι μια πόλη καλοκαιρινή που έχει περισσότερο ανάγκη τα Beach Party.

Έχουμε πάρα πολλές παραλίες και κάνουμε τα καλοκαίρια ελάχιστα Beach Party.

Αντί να πηγαίνουμε στις παραλίες και να διασκεδάζουμε κλεινόμαστε σε γήπεδα και μαγαζιά λες και είμαστε βουνίσιοι.

Ο Δήμος Καβάλας θα πρέπει με κάποιο τρόπο να προωθήσει και τα Party της παραλίας με όλα βέβαια τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το χειμώνα να είμαστε στα Street Party και τα καλοκαίρια στα Beach Party.

 

Μπορεί ο καιρός να είναι αυτή την περίοδο άκρως χειμερινός αλλά καταλαβαίνεις εύκολα οτι αυτή είμαστε και προς την έξοδο του χειμώνα.

Οι αμυγδαλιές έχουν ανθίσει η μέρα έχει μεγαλώσει και πλέον τίποτα δεν μας σταματά.

Η μέρα που θα δέσουμε στον καρπό μας την ερυθρόλευκη κλωστή για να μην μας κάψει ο ήλιος του Μάρτη είναι πολύ κοντά.

Αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες του Φλεβάρη θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως και το τελευταίο ξέσπασμα του φετεινού χειμώνα που ήταν αρκετά ήπιος τελικά.

Άλλα μας λέγανε , άλλα μας γράφανε και άλλα τελικά ζήσαμε΄.

Όλα καλά και πάμε παρακάτω.

 

Σύμφωνα με τον Τσακαλώτο το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης είναι θέμα ημερών και αυτή η καθυστέρηση που σημειώθηκε δεν πρέπει να μας ανυσηχεί καθόλου.

Όλα θα πάνε έτσι όπως έχουν δρομολογηθεί αφού ο Τσίπρας εδώ και μήνες έχει δώσει στους δανειστές λευκή επιταγή.

Κάνουν οτι θέλουν , περνάνε οτι θέλουν και λογαριάζουν όπως θέλουν.

Όλα γίνονται σύμφωνα με τους δικούς τους υπολογισμούς.

Ασχετα τι λέμε τα δικά μας νούμερα.

Αυτοί έχουν τον δικό τους μπούσουλα και κινούνται με βάση αυτόν.

 

Σύμφωνα με το τσακάλι τον μετεωρολόγο  Σάκη τον Αρναούτογλου έρχεται ψύχος απο την Ρωσία και χιόνια που θα επηρεάσουν όλα τα Βαλκάνια Κυριακή 25 του μήνα και Δευτέρα 26.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο άνθρωπο η χώρα μας θα είναι αυτή που θα επηρεαστεί λιγότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα κρυώσουμε.

Και η θερμοκρασία θα πέσει τις επόμενες ημέρες και χιόνια θα δούμε έστω και στα ορεινά.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο ξέσπασμα του χειμώνα που τελειώνει , του χειμώνα που φεύγει γιατί αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ο φετεινός χειμώνας είναι προς το τέλος του και εμείς πανέτοιμοι για την άνοιξη.

Θα είναι σα να μπαίνει η άνοιξη που λέει και το τραγούδι.

 

Τώρα που το υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς αδειάζει αφού τα ιχθυοπωλεία το ένα μετά το άλλο φεύγουν μήπως ετοιμάζεται κανά άλλο μαγαζί στο ίδιο χώρο ;

Κάτι πήρε το αυτάκι μας αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και οριστικό.

Πάντως υπάρχουν απο κάποιους επιχειρηματίες οι σκέψεις να επενδύσουν με έναν διαφορετικό τρόπο στο υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς.

 

Έχουμε χάσει την μπάλα με τις αξιολογήσεις.

Ενώ έστω και τυπικά έχει τελειώσει η 3η, αν και ακόμα δεν έχουμε πάρει το χρήμα  της δόσης , απο χθες ξεκίνησε στην Αθήνα το νταλαβέρι προκειμένου να κλείσει και η 4η γιατί η 5η θα είναι  λίγο πριν την οριστική έξοδο της χώρας μας απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Πάντως η κυβέρνηση του Τσίπρα το έχει πάρει το κολάι που λένε και τις κλείνει τις αξιολογήσεις με συνοπτικές διαδικασίες και σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα της λειτουργίας του μηχανισμού στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για τον λόγο αυτό και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ο ένας μετά τον άλλο οτι η κυβέρνηση Τσίπρα ήταν η πιο αποτελεσματική όσο αφορά την δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας και οτι αυτό συνεπάγεται.

 

Συμφωνούν και οι διοργανωτές οτι στην Αλφαβητοπαρέλαση ταιριάζει περισσότερο το τελευταίο Σαββατοκύριακο της αποκριάς αλλά με αυτή την επιλογή χάνουν όπως όλοι καταλαβαίνετε το πλεονέκτημα της εναλλακτικής αν ο καιρός δεν είναι καλός.

Αυτό είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να δεχτούμε και να διαχειριστούμε αφού το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν ένα σωρό άλλες παρελάσεις αποκριάτικες που έχουν προγραμματιστεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο της αποκριάς.

Μπορούμε να έχουμε ως εναλλακτική αν δεν μπορέσει να γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου το πρωί της Κυριακής έτσι ώστε εν συνεχεία όσοι θέλουν μετά να  βρεθούν στην γειτονική μας Ξάνθη για την μεγάλη παρέλαση που ξεκινάει στη 1 το μεσημέρι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης