• 25 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

«Λάμψη» αστέρων στο επιτυχημένο τουρνουά της Περιφέρειας ΑΜΘ (φωτογραφίες) 

 «Λάμψη» αστέρων στο επιτυχημένο τουρνουά της Περιφέρειας ΑΜΘ (φωτογραφίες) 

Με την παρουσία του Υπουργού κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών το οποίο φέτος έλαβε χώρα στα γήπεδα του Δήμου Παγγαίου.

Στην κατηγορία Κ14 νικήτρια αναδείχθηκε η Δόξα Δράμας με 1-0 επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ενώ στην κατηγορία Κ12 η Δόξα Πετρούσας ήταν η νικήτρια ομάδα. Φιναλίστ στο τελικό η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Παράλληλα, η Περιφέρεια ΑΜΘ βράβευσε μεγάλα ονόματα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν και αποθεώθηκαν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης.

Το «παρών» έδωσαν στο Ενωσιακό Γήπεδο την τελευταία ημέρα του τουρνουά ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Νίκος Ευκαρπίδης, οι Θεματικοί και Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας και Δράμας,  Θεόδωρος Μαρκόπουλος, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης,  Αλέξανδρος Παναγιωτίδης.

Επίσης πρόεδροι γειτονικών ΕΠΣ όπως ο Παντελής Χατζημαρινάκης από τον Έβρο και ο Γιάννης Δαλακούρας από την Ξάνθη. Παραβρέθηκε ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Η ΕΠΣΚ τα πήγε άριστα στη συνδιοργάνωση ενώ ψυχή του τουρνουά ήταν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας Στέλιος Ιγνατιάδης. Πολλά μπράβο και στους εθελοντές του τουρνουά.  Γενικά ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση σε όλα.

Φωτογραφίες: Κατερίνα Αλεξανδρή

Διαβάστε επίσης