Λευκή νύχτα: Εκτός από τις εκδηλώσεις υπάρχουν κι οι εκπτώσεις

 Λευκή νύχτα: Εκτός από τις εκδηλώσεις υπάρχουν κι οι εκπτώσεις

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, διαβεβαιώνει τα μέλη της, αλλά και τους καταναλωτές, κατοίκους περιοχής, ότι όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τις εκδηλώσεις της Λευκής νύχτας, το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής 5ης Μαΐου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων χειρίζεται καθημερινά, ο εκπρόσωπος της εταιρίας ΑΝΑΔΡΑΣΗ, Χαράλαμπος Ηλιάδης, που και φέτος συνεργάζεται με το Εμπορικό Σύλλογο για τη Λευκή νύχτα. Τις επόμενες ημέρες τα μηνύματα προς τους καταναλωτές και τους εμπόρους, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά, θα γνωστοποιηθεί τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και με δελτία τύπου.

Πάντως οι εκδηλώσεις έχουν ξεκαθαρίσει αν και η προθεσμία συνεχίζεται, στη διάρκεια της οποίας προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν γίνονται δεκτές. Ο Εμπορικός Σύλλογος είναι ήσυχος για την επιτυχία των εκδηλώσεων. Ασχολείται με μία άλλη πλευρά της λευκής νύχτας. Προσπαθεί να πείσει τα μέλη του να προχωρήσουν σε εκπτωτικές τιμές, εκείνο το απόγευμα, εκείνο το βράδυ.

Συμπίπτει η φετινή λευκή νύχτα με το εκπτωτικό δεκαήμερο. Έτσι οι εκπτώσεις διευκολύνονται, κατά τον εμπορικό σύλλογο επιβάλλονται.

Τα μέλη του Εμπορικού συλλόγου, που προπαγανδίζουν την ιδέα των εκπτωτικών τιμών, κατά την λευκή νύχτα της 5ης Μάη, θυμίζουν στα μέλη, στους εμπόρους της Καβάλας, ότι πέρσι όσοι είχαν εκπτωτικές τιμές στην αντίστοιχη λευκή νύχτα του 2016, είχαν καλύτερες πωλήσεις.

Εν τω μεταξύ σε συνεδρίασή της αυτή τη εβδομάδα, η επιτροπή ανάπτυξης του περιφερειακού συμβουλίου, συζητά κι εγκρίνει την παράταση του θερινού ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων, στην πόλη της Καβάλας, από τις 11 Ιουλίου μέχρι και την 31η Αυγούστου. Ειδικότερα για το χρονικό διάστημα που προαναφέραμε, τα καταστήματα τα απογεύματα, Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής θα παρατείνουν τη λειτουργία τους από τις 9.00 το βράδυ μέχρι τις 9.30, το λεγόμενο καλοκαιρινό ωράριο για την διευκόλυνση των επισκεπτών, με την υποχρέωση για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, ως προς τα δικαιώματα των εργαζομένων, από τον Εμπορικό Σύλλογο.

Στην επιτροπή εισηγητής του θέματος, είναι ο προϊστάμενος του τμήματος διά βίου μάθησης παιδείας και απασχόλησης της διεύθυνσης περιφερειακής ενότητας Καβάλας Σάββας Εμινίδης.

Στην ίδια επιτροπή από πλευράς περιφερειακών συμβούλων, που εκλέγονται στην Π.Ε. Καβάλας, συμμετέχουν ο Βασίλης Τραϊφόρος, ο Τάσος Τσαβδαρίδης, ως τακτικά μέλη, ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ως αναπληρωματικό μέλος.

 

Διαβάστε επίσης