• 28 Μαρτίου 2024,

Λειτουργία shop in shop της Eurobank στις Κρηνίδες σύμφωνα με ανάρτηση του Μακάριου

 Λειτουργία shop in shop της Eurobank στις Κρηνίδες σύμφωνα με ανάρτηση του Μακάριου

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, γνωστοποιεί ότι το επόμενο διάστημα οι Κρηνίδες θα αποκτήσουν shop in shop της Eurobank στο γραφείο των ΕΛΤΑ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δυο φορές την εβδομάδα υπάλληλος της Eurobank θα βρίσκεται στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στις Κρηνίδες για τις τραπεζικές συναλλαγές, όπως γίνεται και στην Ελευθερούπολη. Έτσι λύνεται μερικώς το πρόβλημα που προέκυψε στην ευρύτερη περιοχή από το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Το σχετικό αίτημα του κ. Λαζαρίδη, όπως τον ενημέρωσαν σήμερα οι διοικήσεις των ΕΛΤΑ και της Eurobank, έγινε αποδεκτό και θα υλοποιηθεί  το επόμενο διάστημα, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Είναι, άλλωστε, κάτι που του είχαν θέσει κατ’ επανάληψη κάτοικοι της περιοχής σε πρόσφατες επισκέψεις του και το οποίο, με τους κατάλληλους χειρισμούς, γίνεται πράξη.

«Το είπαμε. Το κάναμε. Συνεχίζουμε», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Λαζαρίδης, επιμένοντας να δίνει προτεραιότητα στη βελτίωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών.

Διαβάστε επίσης