Λέλα Γράσου: Έκθεση ζωγραφικής κι επέτειος πενήντα ετών γάμου! (Φωτογραφίες)

 Λέλα Γράσου: Έκθεση ζωγραφικής κι επέτειος πενήντα ετών γάμου! (Φωτογραφίες)

Πολύς κόσμος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ όπου η Λέλα Γράσου εγκαινίασε έκθεση ζωγραφικής των έργων της. Ο τίτλος της έκθεσης είναι «Θέμα και Ζευγάρι». Η αυτοδίδακτη ζωγράφος παρουσίασε αρκετά έργα της, κάποια από τα οποία φιλοτεχνήθηκαν ακόμη και πάνω σε παλιά άχρηστα αντικείμενα.

Πρόκειται για τη δεύτερη ατομική έκθεσης της κ. Γράσου και οργανώθηκε υπό ακόμη καλύτερες συνθήκες συγκριτικά με την περσινή. Το κοινό δηλαδή ήταν διπλάσιο αριθμητικά, το κλίμα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο, ενώ βολική ήταν και η ημέρα των εγκαινίων, αφού το απόγευμα του συγκεκριμένου Σαββάτου δεν υπήρχαν άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην πόλη.

Εκτός από το κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση ώστε να θαυμάσει τους πίνακες της κ. Γράσσου, παρόντες ήταν και Καβαλιώτες ζωγράφοι όπως ο Θέμης Κελέκης και ο Λόης Ανθάκης κτλ. Η κ. Λέλα είχε διαρκώς το πλευρό της τον σύζυγός της Ανδρέα Γράσο. Η τελετή είχε φανερό πολιτικό χρώμα, το πράσινο, λόγω της σχέσης του Ανδρέα Γράσου με το ΠΑΣΟΚ. Έτσι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γιάννης Τσακλίδης, ο Γιώργος Γκόλνας, ο Ηλίας Παπαδόπουλος, ο Αρχέλαος Γρανάς, ο Κωστής Σιμιτσής καθώς και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης, όπως και ο Κώστας Παπακοσμάς.

Για τη Λέλα Γράσου μίλησε ο δάσκαλός της Γιάννης Κοτζαπαναγιώτης. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης των έργων ακολούθησε μια έκπληξη για τους παραβρισκόμενους. Μια τούρτα αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας και η Λέλα συμπληρώνουν πενήντα χρόνια γάμου. Το ζευγάρι καταχειροκροτήθηκε κι έλαβε πλήθος ευχών. Μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ ο κόσμος παρέμεινε αρκετή ώρα στον εκθεσιακό χώρο, αφού η εκδήλωση αποτέλεσε παράλληλα κι ένα κοινωνικό γεγονός. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και τις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης