• 25 Απριλίου 2024,

Λεωνίδας Παππάς: «Το πρόβλημα στο ύψωμα Βασιλάκη παραμένει»

 Λεωνίδας Παππάς: «Το πρόβλημα στο ύψωμα Βασιλάκη παραμένει»

Κάτοικοι Καβάλας που διαμένουν στην περιοχή κοντά στο ύψωμα Βασιλάκη απευθύνθηκαν -όπως είναι γνωστό-  στην εφημερίδα μας, ζητώντας να καθαριστούν περιοχές του δάσους από πεσμένα και ξερά κλαδιά πεύκων.

Προκύπτει ότι πριν οι ίδιοι άνθρωποι απευθυνθούν στην Πρωινή, ενημέρωσαν το Δήμο Καβάλας με επικοινωνία που είχαν με τον αντιδήμαρχο Λεωνίδα Πάππα.

Ο κ. Λεωνίδας Παππάς που ασχολήθηκε με το θέμα έχοντας σχετικές επικοινωνίες με αρμόδιες υπηρεσίες, δήλωσε χθες στην Πρωινή:

«Κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται εδώ και 1-2 μήνες επειδή υπάρχουν πεσμένα στο έδαφος κλαδιά πεύκων που στο μεταξύ ξεράθηκαν. Αυτά προέρχονται από κλάδεμα πεύκων που έκανε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ. Προκειμένου αυτά να απομακρυνθούν, οι κάτοικοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα γαϊτανάκι ευθυνών.

Ανάμεσα στο ΔΕΔΔΗΕ και το Δασαρχείο Καβάλας. Απευθύνθηκαν παντού. Άλλα τους λέει το Δασαρχείο και άλλα ο ΔΕΔΔΗΕ. Το πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα παραμένει. Αν χρειαστεί ως Δήμος Καβάλας να βοηθήσουμε θα το κάνουμε. Πάντως παρατηρώ με απογοήτευση ότι ο ένας αρμόδιος πέτα το μπαλάκι στον άλλον. Με την υπόθεση πληροφορήθηκα ότι ασχολείται ή θα ασχοληθεί και η δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης