• 20 Απριλίου 2024,

Με αντισώματα 3 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου- Έναρξη διαδικασίας για την πρόσληψη γιατρών

 Με αντισώματα 3 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου- Έναρξη διαδικασίας για την πρόσληψη γιατρών

Σε τεστ αντισωμάτων υποβλήθηκαν χθες 3 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν επειδή όπως δήλωσαν νόσησαν πρόσφατα. Και οι 3 βρέθηκαν να έχουν αντισώματα.

Σήμερα το ίδιο τεστ θα κάνουν ακόμη 3 εργαζόμενοι. Χθες το μεσημέρι οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο ήταν 35 και 6 στη ΜΕΘ. Έγιναν 101 τεστ, βρέθηκαν 21 θετικά περιστατικά. Στο μεταξύ ανακοινώθηκε χθες από την 4η ΥΠΕ η έναρξη της διαδικασίας για την πρόσληψη γιατρών στο Νοσοκομείο.

Ζητούνται για να προσληφθούν γιατροί των ειδικοτήτων:

Μία (1) θέση Επιμ. Α` Αιματολογίας, Μία (1) θέση Δ/ντή Αναισθησιολογίας, Μία (1) θέση Επιμ. Α` Παιδιατρικής, Μία (1) θέση Επιμ. Β` Χειρουργικής, Μία (1) θέση Επιμ. Β` Ακτινολογίας, Μία (1) θέση Επιμ. Β` Αναισθησιολογίας ή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην Επείγουσα Ιατρική ή Εξειδίκευση στη (ΜΕΘ) ή Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην Επείγουσα Ιατρική Διάσωση, Προ- νοσοκομειακή Περίθαλψη και Διαχείριση – Διοίκηση – Συντονισμό του έργου της εφημερίας για το (ΤΕΠ)


Συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ασθενής από την Καβάλα. Συγγενικά του πρόσωπα διαψεύδουν όσα γράψαμε χθες. Ισχυρίζονται ότι εμβολιάστηκε στην ώρα του και πλήρως.

Διαβάστε επίσης