Let’s do it every day

 Let’s do it every day

Στο κέντρο της πόλης εμφανίστηκαν χθες οι γνωστοί μας από προηγούμενη δραστηριότητές τους εθελοντές. Με υλικά που τους προμήθευσε ο Δήμος Καβάλας, έκαναν την πόλη ομορφότερη, δείχνοντας ότι η εξόρμηση Let’s do it είναι κάτι που μπορεί και πρέπει να γίνεται κάθε μέρα.

Στο συντονισμό των εθελοντών παρούσα ήταν η αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Βοήθησε προκειμένου οι εργασίες να γίνουν όσο το δυνατόν γρήγορα, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Στην οδό Κύπρου πάνω από το δημοτικό κήπο, δούλεψε για αρκετή ώρα ο γνωστός εθελοντής Σταύρος Εμμανουηλίδης. Με υλικά του Δήμου Καβάλας άσπρισε τα ντουβάρια, στα οποία ήταν γραμμένα – πρόσφατα μάλιστα – διάφορα συνθήματα. Η δουλειά δεν ήταν τόσο εύκολη, όσο φαίνεται. Πάντως ο κ. Εμμανουηλίδης την έκανε με μεγάλη επιμέλεια και πολύ όμορφο αποτέλεσμα, ελπίζοντας ότι το ασπρισμένο ντουβάρι θα παραμείνει λευκό, για τις επόμενες πολλές ημέρες.

Λίγη ώρα αργότερα η νεολαία της ΑΞΙΟΝ ΤΗΜ συγκεντρώθηκε στην κόμβο Φαλήρου. Εκεί με την οργανωτική παρουσία της Κορίνας Χιώτη Πρασσά, τα παιδιά που έχουν ελεύθερο χρόνο τώρα, που τα σχολεία έκλεισαν λόγω Πάσχα, καθάρισαν τις κολώνες των φωτεινών σηματοδοτών αλλά και του φωτισμού του Δήμου Καβάλας.

Στη συνέχεια άσπρισαν ντουβάρι που βρίσκεται στον κόμβο Φαλήρου, προς την πλευρά της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης. Όπως είπε στην εφημερίδα μας η κα αντιδήμαρχος, αυτές οι πρωτοβουλίες δείχνουν, ότι η καθαριότητα της πόλης από εθελοντές, είναι κάτι που μπορεί να γίνεται 365 ημέρες το χρόνο. Είναι κάτι που ο Δήμος Καβάλας υποστηρίζει και ενθαρρύνει γι΄ αυτό και ήταν παρούσα στην έναρξη των εργασιών, δίνοντας προκαταβολικά συγχαρητήρια στους εθελοντές.

Διαβάστε επίσης