• 16 Απριλίου 2024,

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Αετό Ορφανού και ΑΟΚ(φωτογραφίες)

 Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Αετό Ορφανού και ΑΟΚ(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Για 70 λεπτά το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο και περισσότερο αν και φιλικό πήγε στη δύναμη.   Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΑΟΚ φάνηκε να έχει περισσότερες επιλογές στον πάγκο και είχε τις ευκαιρίες να κερδίσει το ματς, όμως δεν άλλαξε το 0-0.  Το  παιχνίδι ήταν ντέρμπι πριν οι δυο προπονητές να αλλάξουν πολλούς παίκτες.  Ο ΑΟΚ είχε κορυφαίο το Βασίλη Γαβριηλίδη που έτρεξε πολύ αλλά και απείλησε περισσότερο από τους άλλους αν και αμυντικό χαφ. Από το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη έλειπε ο παίκτης που δώσει την καλή τελική πάσα ενώ υπήρχε διάθεση και δύναμη.    Δοκιμάστηκε εκ νέου ο Σούλης και θα αποφασιστεί αν αποκτηθεί. Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Ψάλτης, Βοσνιάδης, Τόσκας αλλά και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος όπως και ο ανέτοιμος Μπαρέτας. Για πρώτη φορά έπαιξε στο Β` μέρος και ο νεοαποκτηθέντας Δημήτρης Κονταξής στη θέση του αριστερού πλάγιου μεσοαμυντικού.

Ο Αετός θύμιζε κάτι από πέρσι. Πειθαρχημένος, καλά τρεξίματα, δύναμη και καλή αμυντική λειτουργία. Ο Φώτης Δουμάνης μάλλον ήθελε μεγαλύτερη τροφοδότηση. Ο Κάπατζης στην αριστερή πλευρά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι ενώ ο Κυφωνίδης προς το τέλος κράτησε το 0-0. Επίσης θετικός ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης. Σίγουρα η ομάδα του Οφρυνίου είναι σε καλό δρόμο με τον Σίτσα να ξέρει και πάλι τη συνταγή.

Δεν αγωνίστηκε ο Στάθης Δαγκούλης.  Η ζέστη ήταν αφόρητη και σίγουρα επηρέασε.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 3` το σουτ του Γεμιστού βρίσκει αμυντικό και καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 13` από γύρισμα του Δουμάνη, ο Κωνσταντινίδης δε βρήκε την μπάλα σε απόσταση αναπνοής από τα δίχτυα.  Στο 40` ο Γαβριηλίδης απείλησε με κεφαλιά από πολύ κοντά.  Στο 45` το σουτ του Ελέζι λίγο αφού βρήκε η μπάλα αμυντικό.  Στο 70` σουτ του Γαβριηλίδη έσωσε ο Κυφωνίδης και στη συνέχεια αστόχησε ο Τσούτσης. Στο 89` από πάσα του Ντουρτμέ, ο Τσούτσης πλάσαρε αλλά είπε όχι ο Κυφωνίδης.  Στο 90` κεφαλιά του Γαβριηλίδη εξουδετέρωσε ο Κυφωνίδης και στο 92` αστόχησε από κοντά αλλά πλάγια ο Αδαμάκης. Διαιτητής ο Κατσίνης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Αετός: Χατζηνικολής, Καζαντζίδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Ν. Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Πατσιαβάς, Κωνσταντίνου, Δουμάνης, Βαταμίδης.

Έπαιξαν και οι: Κυφωνίδης,  Ζαρωτιάδης, Σαββατιανός, Γ. Παυλίδης, Δουζδαμπάνης, Χρυσικός, Βουζουλίδης, Σίλντι και Προβατίδης.

ΑΟΚ:  Βρονταράς, Ζέρης, Λυμπεράκης, Σούλης, Τουμανίδης, Θωμαϊδης, Γαβριηλίδης, Γεμιστός, Γιατσβίνοβιτς, Τσούτσης, Βαλαβανόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Δήμιζας, Μπλιός, Κονταξής, Παυλίδης, Κέρθι, Αδαμάκης, Ντουρτμές, Χατζηκυριάκου, Μαλαμίδης.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στο Κύπελλο της ΕΠΣΚ

Νέα Καρβάλη: Μυρμιδόνες- Κεραυνός Πέρνης 0-3

Ποντολίβαδο:  Ποντιακός Ποντολιβάδου- Αγιος Λουκάς 3-0

Αμυγδαλεώνας: ΑΕΚ- Ολυμπιακός Καβάλας 1-0

Λεκάνη: Ατρόμητος Λεκάνης- Απόλλων Χρυσοχωρίου 1-3

Κρηνίδες: Κεραυνός Κρηνίδων- Αρης Ζυγού 4-0

Μελισσοκομείο: ΑΕ Πιερέων- Μ. Α Ορφανίου  1-2

Παλαιοχώρι: Παγγαιϊκός- Παγγαίο 5-0

Ελευθερούπολη: Ορφέας Ελ- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 4-1

Χαλκερό: Ποσειδώνας- Βύρων  Καβάλας 2-6

Πέραμος: Βρασίδας Νέας Περάμου- Κεραυνός Ελευθερών 1-3

Καβάλα 2004- Ναζιανζός Νέας Καρβάλης 1-3

Διαβάστε επίσης