Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει έκθεση και φεστιβάλ

 Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει έκθεση και φεστιβάλ

Με αποφάσεις που έλαβε τις προηγούμενες ημέρες η επιτροπή ανάπτυξης της περιφέρειας ΑΜΘ θα στηριχθούν οικονομικά τα δύο γεγονότα τα οποία θα πραγματοποιηθούν περίπου τις ίδιες ημερομηνίες στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης. Πρόκειται για την 26η εκθεσιακή διοργάνωση του Επιμελητηρίου KAVALA EXPO και το 9ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής.

Η περιφέρεια θα στηρίξει με ποσό δέκα χιλιάδων ευρώ την επιμελητηριακή διοργάνωση, που έχει ως συνολικό προϋπολογισμό 119.000 ευρώ. Η KAVALA EXPO θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου . Η ομόφωνη απόφαση της επιτροπής ανάπτυξης αναφέρει ότι η περιφέρεια θα καλύψεις τις μεταφορές πολιτών από την Καβάλα έως το εκθεσιακό κέντρο και την καθαριότητα του εκθεσιακού χώρου.

Με άλλη απόφαση η ίδια επιτροπή θα στηρίξει το 9ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής με το ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ. Ενώ το Φεστιβάλ θα αρχίσει στις 5 Οκτωβρίου, όπως και η έκθεση του Επιμελητηρίου, θα ολοκληρωθεί στις 13 Οκτωβρίου. Δεν αποκλείεται μία από τις τελευταίες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ να φιλοξενηθεί όχι στο εκθεσιακό κέντρο αλλά σε κάποια κεντρικότερη αίθουσα της πόλης.

Διαβάστε επίσης