• 20 Απριλίου 2024,

Λευτέρης Ποιμενίδης στους 93,7: « Ο Ορφέας πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

 Λευτέρης Ποιμενίδης στους 93,7: « Ο Ορφέας πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Συνέντευξη στους 93,7 ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ του Ορφέα Λευτέρης Ποιμενίδης.  Τόνισε ότι στόχος του Ορφέα θα είναι ο πρωταθλητισμός αφού η θέση του είναι στη Γ` Εθνική.  Επίσης προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση το Γενάρη.    

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Μιλήστε μας για την πρόσφατη αλλαγή προπονητή στον Ορφέα ενώ η ομάδα ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Απάντηση: Η ομάδα δεν έπαιζε το ποδόσφαιρο που μπορούσε να παίξει βάση τους παίκτες που είχε στο ρόστερ της.  Εγώ δε λέω ότι φταίει ο προηγούμενος προπονητής.   Απλά είχαμε και κάποια θέματα απειθαρχίας και νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθει ένας προπονητής που τουλάχιστον στο πειθαρχικό κομμάτι είναι πιο αυστηρός.  Το όνομα του Ορφέα είναι μεγάλο και πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει.   Η Γ` Εθνική είναι μια πολύ κατηγορία.  Είναι καλό για το νομό μας που όλες οι ομάδες τα πάνε πολύ καλά φέτος.

Εγώ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να αφήσει τη Γ` Εθνική ο ΑΟΚ και να πάει εκεί που ανήκει. Δε είναι για τη Γ` Εθνική ο ΑΟΚ.

Ερώτηση: Τελικά είναι στόχος του Ορφέα η άνοδος και η επιστροφή του στη Γ` Εθνική;

Απάντηση: Ο Ορφέας είναι πολλά χρόνια στο τοπικό και ήρθε η ώρα να κάνει πρωταθλητισμό. Πραγματικά να κάνει πρωταθλητισμό. Όχι βλέπουμε και κάνουμε.  Έχουμε τους παίκτες, έχουμε τη σωστή διοίκηση για να προχωρήσουμε και να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας. Δεν μπορούμε να βολοδέρνουμε στον τοπικό για πολλά χρόνια.

Ερώτηση: Είδαμε πάντως ένα ν άλλον Ορφέα προς το καλύτερο στην έδρα των Φιλίππων.

Απάντηση: Αυτό δεν μπορείς να το χρεώσεις στο καινούριο προπονητή η ότι έφταιγε ο πρώην για την εικόνα στα προηγούμενα ματς.  Μέσα σε μια εβδομάδα δεν αλλάζουν τα πάντα.

Το μόνο που άλλαξε  ήταν η ψυχολογία. Μιλήσαμε στους ποδοσφαιριστές και τέθηκαν κάποια θέματα στο τραπέζι που είχαν προκύψει.   Πραγματικά έδειξαν ένα άλλο πρόσωπο με πάθος και δύναμη.

Η ομάδα δεν είχε αποτελεσματικότητα στα προηγούμενα ματς. Μιλάμε βέβαια για ένα παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κρίνουμε. Χρειάζεται διάρκεια η ομάδα.

Αν θέλουμε να πάμε για πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Ερώτηση: Η Γ` Εθνική τελικά ήταν ένα καλό μάθημα για σας;

Απάντηση: Δεν είχε καμία σχέση η Γ` Εθνική που παίξαμε εμείς με την τωρινή. Τότε ήταν ο Αρης, η Δόξα Δράμας, ο Πανσερραϊκός πολύ πιο δυνατός, ο Αγροτικός Αστέρας και φυσικά ο ΑΟΚ.

Πολύ μεγάλες ιστορικές ομάδες.   Ηταν ένα σχολείο. Πήραμε πολλές εμπειρίες. Σίγουρα μου έμεινε κάποια πίκρα σε προσωπικό επίπεδο.

Σωθήκαμε τη μια χρονιά πραγματοποιώντας φανταστική πορεία στο Β` γύρο. Την περίοδο 2014-2015 κάναμε σπουδαίες μεταγραφές, κρατήσαμε τον ίδιο προπονητή αλλά δεν μας βγήκε.

Ερώτηση: Αν χρειαστεί ο Ορφέας θα κάνει μεταγραφές το Γενάρη;

Απάντηση: Σίγουρα θα χρειαστεί μεταγραφές ο Ορφέας. Έχει μια διοίκηση που βγάζει υγεία σε όλα τα θέματα.  Επίσης υπάρχουν καλοί χορηγοί που μας έχουν υποσχεθεί ότι θα μας βοηθήσουν.

Ερώτηση: Είναι  δύσκολο το πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας.

Απάντηση: Σίγουρα είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει το απόλυτο φαβορί.   Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες.  Απ` όλους μπορείς να χάσεις και όλους μπορείς να τους κερδίσεις. Είναι πολύ ενδιαφέρον  το πρωτάθλημα στην Α` κατηγορία.                   Αν υποτιμήσεις κάποια ομάδα μπορεί να χάσεις χωρίς να το καταλάβεις.

 

Διαβάστε επίσης