• 16 Απριλίου 2024,

Λίγοι δημοτικοί αστυνομικοί για την ελεγχόμενη στάθμευση

 Λίγοι δημοτικοί αστυνομικοί για την ελεγχόμενη στάθμευση

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε την Πέμπτη το πρωί ο αντιδήμαρχος Ηλίας Καλανταρίδης, εξηγώντας τις σκέψεις και τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αστυνομίας αφού από την ερχόμενη Δευτέρα επανέρχεται στο κέντρο της πόλης η ελεγχόμενη στάθμευση.

Ο Ηλίας Καλανταρίδης παραδέχθηκε το δύσκολο του εγχειρήματος λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με όσους δημοτικούς αστυνομικούς έχουμε στη διάθεση μας. Ειδικά τον πρώτο καιρό θα δώσουμε προτεραιότητα στην ελεγχόμενη στάθμευση. Οι δημοτικοί αστυνομικοί θα είναι ανεκτικοί και όπου χρειάζεται θα ενημερώνουν τους οδηγούς. Σύμφωνα με τις δυνατότητες και τη λειτουργία της υπηρεσίας υπολογίζω ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί που θα ασχοληθούν με την ελεγχόμενη στάθμευση θα είναι τέσσερις έως έξι. Με τα έως τώρα δεδομένα θα υπάρχουν τέσσερα μόνο σημεία πώλησης των καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης.

Κι εμείς θέλουμε τα σημεία να αυξηθούν αλλά οι επαγγελματίες δεν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Προς το παρόν δεν έχουμε στη διάθεση μας ενημερωτικές πινακίδες για την εφαρμογή του μέτρου, οι οποίες είναι θα γνωστοποιούν την εφαρμογή του μέτρου της  ελεγχόμενης στάθμευσης και στην Αγγλική γλώσσα. Για αυτήν την παράλειψη συνεργαζόμαστε με την τεχνική υπηρεσία του δήμου».

 

Διαβάστε επίσης