Λιγότερο παραμύθιασμα το 2019

 Λιγότερο παραμύθιασμα το 2019

Μικροί , μεγάλοι αυτή την περίοδο αναμένουν την άφιξη του Άη Βασίλη που θα εισέλθει στα περισσότερα σπίτια απο την καμινάδα του τζακιού ή απο το παράθυρο της κουζίνας.

Τον τρόπο θα τον βρεί για να μπεί στο εσωτερικό του σπιτιού μας και να αφήσει τα δώρα κάτω απο το στολισμένο δέντρο.

Αφού διαβάσει πρώτα τα γράμματα που του έχουν γράψει εν συνεχεία θα ψάξει μέσα στο μεγάλο του σάκο για να βρει τα ανάλογα δώρα ενώ σίγουρα δεν θα ξεχάσει να πιει και μια γουλιά γάλα και να δοκιμάσει ένα απο τα μπισκοτάκια που θα του έχουν αφήσει στο σαλόνι οι μικροί του φίλοι.

Διότι όπως και να το κάνουμε δεν γίνονται Χριστούγεννα χωρίς τον Santa Claus.

Αμερικανιά ξεαμερικανιά , δημιούργημα ή οχι της Coca Cola ο Santa είναι κομμάτι αναπόσπαστο αυτή της εορταστικής περιόδου.

Όλοι τον ψάχνουν , όλοι τον περιμένουν και όλοι τον αναζητούν όταν καθυστερεί.

Πριν την άφιξη του νέου έτους θα έχουν την άφιξη του Αη Βασίλη που προετοιμάζεται και αυτός για το μεγάλο ταξίδι.

 

Αυτή την περίοδο ακούμε πολλές ευχές απο διάφορους και είναι πάνω – κάτω όλες ίδιες.

Τις καλύτερες ευχές που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια αυτή την περίδο τις έκανε η Αφροδίτη Μάνου, η γνωστή τραγουδίστρια, που ευχήθηκε σε μία εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένη επιτέλους να σταματήσουμε να παραμυθιαζόμαστε και να ζούμε την ζωή μας ως έχει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά απο το πρωί που θα σηκωθούμε μέχρι το βράδυ που θα πέσουμε για ύπνο οι περισσότερο άνθρωποι ζούμε μέσα σε ένα παραμύθι που δεν μας αφήνει να βγάλουμε τον πραγματικό μας ευατό σε σημείο να μην γνωρίζουμε ούτε τον άνθρωπο με τον οποίο πέφτουμε κάθε βράδυ για ύπνο !

Σωστή παρατήρηση και πολύ κοντά στην πραγματικότητα για ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που επιλέγει να αλλάξει την ζωή του παραμυθιάζοντας την.

Λείπουν απο τις εποχές που ζούμε οι ορίτζιναλ άνθρωποι με τους ορίτζιναλ χαρακτήρες αφού οι περισσότεροι επιλέγουν να προσποιούνται και να υποδύονται κάποιους χαρακτήρες με τους οποίους δεν έχουν και καμμία σχέση στην πραγματικότητα.

 

Οι γνωστές προβλέψεις για το έτος 2019 έχουν ξεκινήσει και αφορούν διάφορους τομείς.

Οι πιο ενδιαφέρουσες όμως είναι αυτές που προβλέπουν ποια ζώδια μέσα στο 2019 θα κερδίσουν λεφτά και ποια θα αποκτήσουν τρύπιες τσέπες.

Αν είναι δυνατόν και όμως είναι !
Για τον λόγο αυτό και για πολλούς άλλους δανειζόμαστε και εμείς την ευχή της Αφροδίτης Μάνου και ευχόμαστε με την σειρά μας λιγότερο παραμύθιασμα μέσα στο 2019.

Και άντε αυτοί που γράφουν αυτές τις προβλέψεις κάνουν την δουλειά τους.

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς που είμαστε και οι τελικοί αποδέκτες αυτών των προβλέψεων.

 

Ο Τσίπρας όσο αφορά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ θα προχωρήσει, θα είναι αυτός που θα δώσει την λύση σε μία  ιστορική συμφωνία και θα το πάρει αυτό που λέμε όλο πάνω του.

Δεν καταλαβαίνει από τις απειλές του Καμμένου του Πάνου και για τον λόγο αυτό και μόνο διαφέρει απο όλους τους προκατόχους του.

Το γεγονός οτι δεν κάνει πίσω , δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος νομίζω οτι κάτι λέει.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Ραντεβού για να γιορτάσουμε και φέτος όλοι μαζί στους πεζόδρομους της Καβάλας την άφιξη του 2019.

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης