• 12 Μαΐου 2024,

Μ. Α Ξηροποτάμου- Αετός Ορφανού 2-0: Ήττα στο φινάλε

 Μ. Α Ξηροποτάμου- Αετός Ορφανού 2-0: Ήττα στο φινάλε

Δραματικό  χαρακτήρα είχαν για τον Αετό τα τελευταία λεπτά αφού δέχθηκε δυο γκολ και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Παράλληλα ήταν το πρώτο τρίποντο για τους γηπεδούχους.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες αφού ο Αετός πριν δεχθεί το γκολ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ βάση ευκαιριών.

Στο 85΄ μετά από συνεργασία των Κουμπρόγλου-Μπερούκα, ο Αμαραντίδης με προβολή άνοιξε το σκορ .  Το  τελικό 2-0 για τον Ξηροπόταμο σημείωσε   στο 92΄ ο Βουτσινάς, με ατομική ενέργεια και σουτ στη γωνία του Τοπαλίδη

Ευκαιρίες για τον Αετό  έχασαν οι Δουμάνης (38΄) και Ελέζι (71΄), με τον Κιουμουρτζή να αντιδρά θετικά, ενώ ο Ξηροπόταμος απείλησε με τον Μπερούκα (63΄). Διαιτησία: Χανίδης, Μποζατζίδης, Κουφός (Μακεδονίας)

Μ Α ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Τσιάρας, Βραμέντζαλης, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης (71΄ Αμαραντίδης), Άρμεν (46΄ Θ. Κυσσίδης), Παπίτσας (46΄ Μαυροβασίλης), Κουμπρόγλου, Μπερούκας (71΄ Χριστοφορίδης).

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τοπαλίδης, Ράνος (90΄ Κωνσταντινίδης), Κάπατζης, Παυλίδης, Μαυρομάτης, Στογιάνοφ (82΄ Ευκαρπίδης), Ελέζι, Φ. Τζαμπέγια, Δούμπλατζης (60΄ Γ. Τζαμπέγια), Δουμάνης, Αποστολίδης.

Διαβάστε επίσης