Σούπερ Νέστος και 3-1 μέσα στον Ορφέα Ξάνθης

 Σούπερ Νέστος και 3-1 μέσα στον Ορφέα Ξάνθης

Ο Νέστος ήταν ο μεγάλος νικητής στο μεγάλο γειτονικό ντέρμπι επικρατώντας μετά από πολύ καλή εμφάνιση με 3-1 επί του Ορφέα μέσα στην Ξάνθη. Το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη είχε πολύ καλό επιθετικό ρυθμό. Το 0-1 έγινε στο 10` μετά από ωραίο σουτ του Λαδάκη. Πριν στο 4` είχε δοκάρι ο Ορφέας με τον Λαζαρίδη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα με τον Γ. Καραγκιόζη στο 11` από ωραία προσπάθεια.  Η συνέχεια ανήκει στο Νέστο. Ο Πολωνός Κρολ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με κεφαλιά στο 33` για το 1-2.  Πριν στο 25` ο Μπαντάνης με έξοχη ατομική προσπάθεια βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρούφο αλλά δε σκοράρισε. Στο 50` σουτ του Μουμίνογλου μπλόκαρε ο Αθανασίου και στο 65` με ωραία προβολή ο Χούσινετς το 1-3. Πρώτο γκολ για τον Κροάτη με τη φανέλα του Νέστου. Στο 80` είχαμε μικρή διακοπή αφού είχαμε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Καρκατζάνης 68` Β. Καραγκιόζης, Κατρανίτσας, Μακράκης, Χαλίλ Ιμπραήμ 55` Πασχαλάκης, Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης 63` Τορομανίδης , Χιντ Ιμέρ 46` Μουμίνογλου, Γ. Καραγκιόζης, Μαλαδένης, Λαζαρίδης.

Νέστος: Αθανασίου, Παυλακάκης, Χούσινετς, Μπαντάνης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Κρολ 90` Μιχαηλίδης , Παπαδόπουλος 65` Μαϊδανός, Κοβάτσης 92` Φαμπιόλ.

 

 

Διαβάστε επίσης