Μ. Δημητριάδης: Φταίει η αναβλητικότητα στη λήψη αποφάσεων

 Μ. Δημητριάδης: Φταίει η αναβλητικότητα στη λήψη αποφάσεων

Ο Μάκης Δημητριάδης είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου και του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών. Εδώ και καιρό είναι εμπλεκόμενος στο θέμα του Βιοτεχνικού Πάρκου. Είναι ο μοναδικός επαγγελματίας που έκανε επένδυση στο ΒΙΟΠΑ όπου και λειτουργεί το ξυλουργείο του.
Ταυτόχρονα εκπροσωπεί όλους τους συναδέλφους – οικοπεδούχους του ΒΙΟΠΑ αλλά δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περιοχή που μισθώνουν. Ο κ. Δημητριάδης μίλησε χθες στην ΠΡΩΙΝΗ σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο θέμα και ειδικότερα για το ότι κινδυνεύει τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι οικοπεδούχοι να πληρώσουν τα χρήματα τα οποία οφείλονται στο λογιστή της εταιρείας ΒΙΟΠΑΚ ΑΕ.
Μεταξύ των άλλων ο Μάκης Δημητριάδης επεσήμανε: «Είναι δικαίωμα του πρώην λογιστή να αποφασίσει τι θα πράξει. Έτσι έκρινε ότι ήταν σωστό κι έτσι έκανε. Η έλλειψη διοίκησης στο ΒΙΟΠΑ φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Η αναβλητικότητα στη λήψη αποφάσεων προσθέτει πολλά προβλήματα. Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου. Δυστυχώς θα μπούμε σε δικαστικές περιπέτειες. Υπάρχει σωματείο ενοικιαστών των οικοπέδων του ΒΙΟΠΑ.
Λόγω της αναβλητικότητας σήμερα το ΒΙΟΠΑ έφτασε να χρωστά στον πρώην λογιστή της εταιρείας ποσό 40.000 ευρώ ενώ το αρχικό χρέος ήταν περίπου το μισό. Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα. Θα κάνουμε τις δικές μας ενέργειες τις οποίες δε θα αποκαλύψω. Γνωρίζω πάντως ότι το Επιμελητήριο ήδη ζήτησε γνωμοδότηση δικηγόρου για την επίλυση του προβλήματος, την οποία έχει στα χέρια του και την έχει προωθήσει στη δήμαρχο Καβάλας και στον αντιπεριφερειάρχη. Η τελική απόφαση ωστόσο θα πρέπει να ληφθεί από τον περιφερειάρχη ΑΜΘ».

Διαβάστε επίσης