• 20 Απριλίου 2024,

ΜΑ Ορφανίου: Αποκτήθηκε ο Σαλπιγγίδης, μένουν στο ρόστερ Τοπαλίδης και Τουρασανίδης

 ΜΑ Ορφανίου: Αποκτήθηκε ο Σαλπιγγίδης, μένουν στο ρόστερ Τοπαλίδης και Τουρασανίδης

Την παραμονή δυο βασικών παικτών της περσινής περιόδου ανακοίνωσε ο ΜΑ Ορφανίου.

Συγκεκριμένα μένουν στο ρόστερ ο τερματοφύλακας Λευτέρης Τοπαλίδης και ο πλάγιος αμυντικός Γιώργος Τουρασανίδης ο οποίος πέτυχε και ένα καθοριστικό γκολ μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στη Γ` Εθνική.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή του Μ. Α Ορφανίου που είναι ο νεαρός επιθετικός  Κώστας Σαλπιγγίδης. Ο Σαλπιγγίδης τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον Αετό Οφρυνίου και μάλιστα διακρίθηκε ιδιαίτερα.

Η ανακοίνωση για την παραμονή του Τουρασανίδη

«Μέγας ως το κόκκαλο !

Το όνομα Τουρασανίδης έχει μείνει ανεξίτηλα γραμμένο στον «Μέγα» από την δεκαετία του ’90 ! Το συνεχίζει επάξια ο Γιώργος Τουρασανίδης από το 2019 μέχρι και σήμερα όπου και ενσωματώθηκε στο ρόστερ της ομάδας !

«Μέγας» από τους λίγους έμαθε να δίνει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο σε αυτούς που τον αμφισβήτησαν και να επιβεβαιώνει αυτούς που τον πίστεψαν από την αρχή στον «Μέγα».

Γνώρισε την άνοδο από το Α’ τοπικό στην Γ’ Εθνική και την παραμονή στην κατηγορία πέρυσι. Φέτος δηλώνει πιο έμπειρος και πιο έτοιμος από ποτέ».

Η ανακοίνωση για την παραμονή του Τοπαλίδη

«Ξεκινάμε… Μία λαϊκή “ποδοσφαιρική” ρήση λέει, η ομάδα ξεκινάει από το #1 .

Το δικό μας νούμερο ένα , αυτό του «Μέγα» όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είναι άλλο από το Λευτέρη Τοπαλίδη. Σταθερή αξία κάτω από τα δοκάρια συνεχίζει και φέτος δυνατά για τον «Μέγα» και το Ορφάνι»!

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Σαλπιγγίδη

«Ακόμα ένας Μέγας! Ο ταλαντούχος Κώστας Σαλπιγγίδης είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του «Μέγα». Με στόφα επαγγελματία και αρκετές παραστάσεις σε Γ’ Εθνική έρχεται να τα δώσει όλα για τον «Μέγα»!»

Διαβάστε επίσης