Συνέντευξη του Λάμπρου Λαμπρινίδη για την τράπεζα που κλείνει στα Λιμενάρια

 Συνέντευξη του Λάμπρου Λαμπρινίδη για την τράπεζα που κλείνει στα Λιμενάρια

Ο Λάμπρος Λαμπρινίδης είναι δημοτικός σύμβουλος Θάσου, εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Είναι κάτοικος των Λιμεναρίων, παρακολουθεί στενά το θέμα της διακοπής λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο ίδιο χωριό.

Μιλώντας στην Πρωινή είπε:

«Πριν από δύο χρόνια πρώτη φορά η τράπεζα προσπάθησε να κλείσει το κατάστημα. Τότε αντιδράσαμε και αυτό δεν έγινε. Το θέμα ανακινήθηκε τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Τώρα μαθαίνουμε ότι το κατάστημα θα διακόψει τη λειτουργία του την ερχόμενη Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι 7.000 άνθρωποι που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή των Λιμεναρίων θα μείνουν χωρίς εξυπηρέτηση. Με τον ίδιο τρόπο τα προηγούμενα χρόνια έκλεισαν στα Λιμενάρια κι άλλα τραπεζικά καταστήματα.

Υποβαθμίστηκε το πρακτορείο των Ελληνικών Ταχυδρομείων, έκλεισε το γραφείο του ΙΚΑ ενώ κινδυνεύει όπως καταλαβαίνουμε και ο σταθμός της Ελληνικής Αστυνομίας. Εμείς για το θέμα της τράπεζας Πειραιώς θα κάνουμε τον αγώνα μας όσο και όπως μπορούμε».

Ο Λάμπρος Λαμπρινίδης άσκησε κριτική στη στάση που κρατούν για το θέμα ειδικά οι κυβερνητικοί βουλευτές, οι οποίοι όπως είπε δεν κάνουν το παραμικρό ενώ έκανε κριτική και στο Δήμαρχο της Θάσου.

Ο οποίος για το γεγονός έστειλε μόνο μία επιστολή στους διοικούντες της Τράπεζας Πειραιώς. Ο Λάμπρος Λαμπρινίδης υπαινίχθηκε κινητοποιήσεις που θα γίνουν πριν την Παρασκευή στο τραπεζικό κατάστημα προκειμένου αυτό να συνεχίσει να λειτουργεί.

Διαβάστε επίσης