• 25 Απριλίου 2024,

Μακάριος Λαζαρίδης: «Οι πολίτες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται»

 Μακάριος Λαζαρίδης: «Οι πολίτες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται»

Τη φιλοσοφία της Κυβέρνησης σχετικά με τον Προϋπολογισμό του 2020 – η συζήτηση του οποίου ξεκινά σήμερα στη Βουλή – περιγράφει ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» και το δημοσιογράφο κ. Ν. Ελευθερόγλου.

Όπως σημειώνει, η Κυβέρνηση «από την πρώτη κιόλας μέρα της θητείας της, με τις πρωτοβουλίες της, έδωσε νέα πνοή στην ελληνική οικονομία, η οποία έχει επανέλθει, πλέον και πάλι, σε αναπτυξιακή τροχιά. Ο προϋπολογισμός του 2020 αποτυπώνει ακριβώς αυτήν την κατάσταση και θέτει τις βάσεις προκειμένου να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση, μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από πλευράς επενδύσεων και από  την πρώτη θέση σε ό,τι αφορά τα ποσοστά ανεργίας… Οι πολίτες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται».

Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις και το μέλλον των σχέσεων των δύο χωρών, ο κ. Λαζαρίδης αναφέρει: «Αναμφίβολα, ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Το ζητούμενο είναι στο εσωτερικό να επικρατήσουν η ψυχραιμία και η ενότητα. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Διαθέτουμε ξεκάθαρη πολιτική και η επόμενη μέρα εξαρτάται εν πολλοίς από τη στάση της απέναντι πλευράς. Εμείς είμαστε ανέκαθεν ανοιχτοί στον γόνιμο διάλογο. Αλλά, κλειστοί στην άγονη υποχώρηση. Και, πάντοτε, με ρεαλισμό και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Πρόκειται για τον πατριωτισμό της ευθύνης, όπως τον έχει διακηρύξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και αυτόν υπηρετούμε όλοι μας, με γνώμονα πάντα το εθνικό συμφέρον».

Δελτίο τύπου

Διαβάστε επίσης