Με τα γκολ στο Ηράκλειο! (vid)

 Με τα γκολ στο Ηράκλειο! (vid)

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (14/12) έφτασε και είναι πλούσιο σε αγώνες! Το Betarades.gr επέλεξε ξανά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Στο ποδόσφαιρο, η προσοχή μας στρέφεται και στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Έχουμε δηλαδή σημεία τόσο από την Superleague, όσο και από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Φυσικά, το μενού έχει και μπάσκετ. Η στοιχηματική μας επιλογή εδώ προέρχεται από την Basket League. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως η bwin. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Ωραίο ματς στο Ηράκλειο

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από την ελληνική Superleague. Το ματς που μας απασχολεί, είναι το ΟΦΗ – Άρης. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, που είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς νικητή. Για αυτό, εστιάσαμε σε άλλου είδους επιλογή.

Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που αρέσει στο κοινό. Παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο και έχει καταφέρει να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, με το τέλος του πρώτου γύρου. Βέβαια, πρέπει να βελτιώσει κάποιες αδυναμίες του στο αμυντικό κομμάτι. Αυτές φάνηκαν και την περασμένη αγωνιστική, στην ήττα με 2-1 από τη Λαμία. Παρά τα σκαμπανεβάσματα, οι γηπεδούχοι μπορούν να βάλουν δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, και ειδικά στην έδρα τους. Μεσοεπιθετικά διαθέτουν πολύ ταλέντο και το εκμεταλλεύονται, σκοράροντας με σχετική ευκολία στην πλειοψηφία των αγώνων.

Ο Άρης από την άλλη, είναι μόλις έναν πόντο κάτω από τους Κρητικούς στην κατάταξη. Αυτήν τη στιγμή, είναι εκτός πλέι-οφ. Γίνεται αντιληπτό, πόσο σημαντικό είναι το σημερινό ματς και για τους «κιτρινόμαυρους». Η ομάδα του Ένινγκ προέρχεται από καλή εμφάνιση στο Περιστέρι, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ατρόμητο. Και οι Θεσσαλονικείς είναι δυνατοί από τη μέση και μπροστά. Σήμερα μάλιστα, επιστρέφει ο Ιντέγε. Ωστόσο, στην άμυνα δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη και βρίσκουν τρόπο να δέχονται διαρκώς γκολ.

Το ματς είναι αμφίρροπο και κοντράρονται δύο ποιοτικές ομάδες. Αμφότερες θα διεκδικήσουν τη νίκη, και τα «όπλα» τους είναι κατά βάση επιθετικά. Για το λόγο αυτό, ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 1.90.

Συνεχίζει ακάθεκτη η Λέστερ

Στην Πρέμιερ Λιγκ τώρα, για την 17η αγωνιστική, η Λέστερ υποδέχεται τη Νόριτς. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αφού διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Τα πράγματα για τη Νόριτς, είναι δύσκολα.

Η Λέστερ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Premier League. Οι «Αλεπούδες» έχουν καταφέρει σχεδόν στα μισά της σεζόν, να βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Απέχουν οκτώ πόντους από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, και δεν σκοπεύουν να παραδοθούν έτσι απλά. Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς παίζουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Όλα ξεκινάνε από την άμυνά τους, που είναι η καλύτερη στη διοργάνωση. Η Λέστερ έχει δεχτεί μόλις 10 γκολ σε 16 αγώνες. Επιθετικά, έχει τους ποδοσφαιριστές για να βρουν τις λύσεις και να πάρουν τους βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, η Νόριτς είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει μόλις 11 πόντους, με την άμυνα να την πληγώνει. Ενδεικτικά, έχει το δεύτερο χειρότερο παθητικό, έχοντας δεχτεί 34 τέρματα! Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2, από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στην επίθεση η Νόριτς προσπαθεί να δείξει πράγματα, αλλά απόψε έχει να αντιμετωπίσει ένα… τείχος. Δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα διεκδικήσουν κάτι θετικό στο γήπεδο της Λέστερ. Παρόλα αυτά, θα επιδιώξουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να αντέξουν όσο μπορούν.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, και αυτό θα παίξει το ρόλο του. Η Λέστερ είναι καλύτερη και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κάνει το χρέος της. Επιλέγουμε το combo 1 & Under 4.5 σε απόδοση 1.75.

Ματσάρα στο «Ιβανώφειο»

 Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και την ελληνική Basket League. Σήμερα στο «Ιβανώφειο», ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Προμηθέα Πάτρας. Έτσι, προβλέπεται… ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη!

Ο Ηρακλής άφησε για τα καλά πίσω του το σερί των τεσσάρων ηττών. Η ομάδα του Καστρίτη πήγε στη Ρόδο και υπέταξε τον Κολοσσό με 86-88. Ήταν μια μεγάλη νίκη για τον «Γηραιό», που προηγουμένως είχε διαλύσει το Λαύριο εντός έδρας. Έτσι, ο Ηρακλής ανέβηκε ξανά στη βαθμολογία και βάζει πλώρη για την τρίτη σερί νίκη. Αν αυτή έρθει, απέναντι στον Προμηθέα, θα είναι η πιο σημαντική μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν ποιοτικές μονάδες και μπορούν να κοντράρουν στα ίσια τους Πατρινούς, ειδικά στο κατάμεστο «Ιβανώφειο».

Ο Προμηθέας με τη σειρά του, είχε και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Συγκεκριμένα, έπαιξε στην Ιταλία με την Μπολόνια και ηττήθηκε με 88-75. Επιπλέον, υπάρχει και η απώλεια του Μπόγρη, που πήρε μεταγραφή στην Τενερίφη. Η απουσία του Έλληνα σέντερ είναι σημαντική και θα φανεί, κυρίως στα δύσκολα ματς. Οι φιλοξενούμενοι βγάζουν μια κούραση στους τελευταίους αγώνες τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν την ποιότητα για να πάρουν μεγάλες νίκες στην Ελλάδα. Ωστόσο, πρέπει να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν το «διπλό» στο «Ιβανώφειο».

Το παιχνίδι προμηνύεται πολύ ανταγωνιστικό. Ο Ηρακλής έχει τα φόντα για να πάρει μια σπουδαία νίκη και οι συνθήκες τον ευνοούν. Ακόμα κι αν χάσουν οι γηπεδούχοι, αυτό δεν θα γίνει εύκολα. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε τον Ηρακλή +3.5 σε απόδοση 1.88.

 Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για την 14η αγωνιστική της Superleague!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Link: https://www.youtube.com/watch?v=RqkF4JJaIXU

Κώδικας: <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/RqkF4JJaIXU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Διαβάστε επίσης