Μακάριος Λαζαρίδης: «Όσο πιο γρήγορα εμβολιαστούμε τόσο πιο γρήγορα θα ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω» (φωτογραφίες)

 Μακάριος Λαζαρίδης: «Όσο πιο γρήγορα εμβολιαστούμε τόσο πιο γρήγορα θα ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω» (φωτογραφίες)

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος, με αφορμή τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, αντάλλαξε ευχές με τη διοίκηση, το ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Ο κ. Λαζαρίδης τους ευχαρίστησε για την αυταπάρνηση και τον διαρκή τιτάνιο αγώνα τους, ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας, ενώ ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών και την ανταπόκριση των πολιτών σε αυτό το στοίχημα σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα.

Εξερχόμενος του Νοσοκομείου, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά και καλά!

Επισκέφθηκα σήμερα – για μια ακόμη φορά – τα εμβολιαστικά κέντρα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Είχα την ευκαιρία και πάλι να διαπιστώσω την άριστη οργάνωση, την τάξη και την ασφάλεια που διενεργούν οι υγειονομικοί μας τους εμβολιασμούς.

Το Γ.Ν. Καβάλας, όπως και συνολικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, άντεξαν στα κύματα του Covid – 19, διαψεύδοντας έτσι τις ‘’Κασσάνδρες’’. Πιέστηκαν, αλλά δεν κατέρρευσαν, αντίθετα με άλλα Εθνικής Συστήματα Υγείας πιο προηγμένων κρατών.

Θα ήθελα με την ευκαιρία και αυτής της επίσκεψής μου, να καλέσω, να παρακαλέσω τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου που δεν έχουν εμβολιαστεί, να σπεύσουν να το κάνουν. Ασφαλές εμβόλιο, καλό εμβόλιο, είναι το διάθεσιμο εμβόλιο.

Και προφανώς δεν ‘’ξεσκαρτάρουμε’’ εμβόλια, όπως ατυχώς επισήμανε πριν λίγες ημέρες ο κ. Τσίπρας. Όσο πιο γρήγορα εμβολιαστούμε τόσο πιο γρήγορα θα πάρουμε ξανά τις ζωές μας πίσω. 

Ένα απλό τσίμπημα ενδεχομένως να αποτρέψει μία δυσάρεστη περιπέτεια. Αξίζει τον κόπο!»

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης