• 6 Μαΐου 2024,

Μάκης Κεβρεκάκης: «Το κακό βασιλεύει όταν οι καλοί δεν κάνουν τίποτα»

 Μάκης Κεβρεκάκης: «Το κακό βασιλεύει όταν οι καλοί δεν κάνουν τίποτα»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΟΚ κ. Μάκης Κεβρεκάκης.

Μίλησε για τον μεγάλο αγώνα που έγινε από τη ομάδα της πόλης για να φτάσει στη δικαίωση το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο κ. Κεβρεκάκης είπε μεταξύ των άλλων:

«Έπρεπε να κάνουμε ένα ολόκληρο κύκλο ο οποίος ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου, περάσαμε από τα εφετεία των Αθηνών προκειμένου να καταλήξουμε στην ΕΕΑ. Κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνει. Στην ουσία η επιτροπή δέχτηκε την αίτηση που κάναμε τον Αύγουστο. Όσο οξύμωρο και να ακούγεται αυτή η απόφαση του Εφετείου που βγήκε και η οποία φαινόταν ότι είναι αρνητική σας πληροφορώ ότι ήταν απόλυτη ευεργετική. Στο νομικό της σκεπτικό οι εφέτες έκαναν δεκτούς όλους τους νομικούς ισχυρισμούς που από την αρχή εμείς είχαμε στην αίτηση μας στην επιτροπή.

Οπότε τώρα η ΕΕΑ δεν μπορούσε δεν μπορούσε να αρνηθεί τους νομικούς μας ισχυρισμούς αφού επικυρώθηκαν από τους δικαστές. Βγάλανε μια απόφαση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα,.   Αυτό το λέω με στεναχώρια και μάλιστα λίγες ώρες πριν την κλήρωση της Super League 2. Αυτό είχε ως συνέπεια η κλήρωση που αφορά εμάς να γίνει την επόμενη κλήρωση, εφόσον εμείς προσκομίσουμε το πιστοποιητικό συμμετοχής το οποίο πήραμε χθες μαζί με το ρόστερ το οποίο θα πρέπει να είναι κατά ελάχιστο 9 παίκτες.

Στη δική μας περίπτωση είναι απόλυτα εφικτό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν στενοχώρησα μερικούς. Δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός αλλά σε αυτούς ας κάνουνε υπομονή, είμαι βέβαιος ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να βλάψουν την πόλη. Ελέγχθηκε στην ΕΕΑ και η νομιμότητα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Είμαι βέβαιος ότι ο ΑΟΚ θα είναι στη νέα κλήρωση της Τρίτης. Αυτό που πέτυχε ο ΑΟΚ χθες δεν μπορεί να του στερήσει μια τέτοιου είδους λεπτομέρεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς οι οποίοι βοήθησαν αλλά ταυτόχρονα θέλω να πω ότι αυτή του είδους η προφορά, αυτή του είδους η αρετή είναι σιωπηρή.

Εάν αρχίζει και γίνεται θορυβώδης, αρχίζει και γίνεται ύποπτη. Ευχαριστώ όλους τους οποίους βοήθησαν στο δίκαιο αίτημα της ομάδας μας. Περιορίζομαι σε αυτό. Μερικοί γνωρίζουν τελικά  καλύτερα από εμάς ότι το κακό βασιλεύει όταν οι καλοί δεν κάνουν τίποτα. Μερικές φορές όταν κάποιος μας λοιδορεί, όταν κάποιος μας ειρωνεύεται ή μας κοροϊδεύει ή μας δίνει μαθήματα ηθικής, δε είναι τι λέει μόνο αυτός ο κάποιος, είναι αυτός που τα λέει». 

Διαβάστε επίσης