• 7 Μαΐου 2024,

Μάκης Παπαδόπουλος: Συνήγορος ξένων, προς τον Δήμο Καβάλας, συμφερόντων

 Μάκης Παπαδόπουλος: Συνήγορος ξένων, προς τον Δήμο Καβάλας, συμφερόντων

Με θλίψη αλλά όχι πλέον και έκπληξη, διαβάσαμε την ανακοίνωση του

κ. Παπαδόπουλου για τη δικαστική διαμάχη μεταξύ «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και ΟΛΚ, για την οποία έχει εκδοθεί απόφαση, η οποία έχει καταστεί αμετάκλητη και έχει επικυρωθεί από τον Άρειο Πάγο ΥΠΕΡ των συμφερόντων της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», επιτάσσοντας τον ΟΛΚ να καταβάλλει στους Καβαλιώτες 1.500.000 € πλέον τόκων και δικαστικών εξόδων.

Ο κ. Παπαδόπουλος προς εξυπηρέτηση της στείρας αντιπολιτευτικής τακτικής του,  δε διστάζει να συστρατευτεί ΥΠΕΡ εκείνων οι οποίοι αντιδικούν με τον δήμο Καβάλας η τα νομικά του πρόσωπα και ΚΑΤΑ των συμφερόντων του δήμου. Μας υποδεικνύει ΝΑ ΜΗΝ εισπράξουμε τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί υπέρ των Καβαλιωτών από τον εύρωστο ΟΛΚ δηλ. από το ΤΑΙΠΕΔ που σύμφωνα με το άρθρο 2 του Ν. 3896/2011 τα έσοδα του πηγαίνουν για την εξυπηρέτηση των δανειστών, αλλά από το Ελληνικό Δημόσιο του οποίου αφενός είναι γνωστή η αδυναμία εξυπηρέτησης των χρεών του σε εύλογο χρόνο και αφετέρου δεν υποχρεούται στην  καταβολή αυτή  σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί !!!!

Δεν διστάζει σε καμία περίπτωση να υιοθετήσει τις θέσεις και τις αιτιάσεις των αντιδίκων μας επικαλούμενος μάλιστα ζητήματα εμπιστοσύνης και ενότητας όταν ο ίδιος αδυνατεί έστω και για μία φορά να ενωθεί με το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου που απαιτεί επιτέλους να δοθεί ένα τέλος στην πολύχρονη κοροϊδία εναντίον των συμφερόντων του καβαλιώτικου λαού με την καταβολή της αποζημίωσης που έχει επιδικαστεί .

Το κάνει πλέον συνειδητά και χωρίς δισταγμούς. Λειτουργεί μικρόψυχα εναντίον κάθε θετικής εξέλιξης για τους Καβαλιώτες, και την ίδια στιγμή υποστηρίζει με σθένος κάθε τι που αντιμάχεται τον Δήμο Καβάλας προσπαθώντας μετερχόμενος κάθε μέσου  να ματαιώσει κάθε θετική εξέλιξη υπέρ των δημοτών.

Με τις πράξεις του αυτές καθίσταται ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ κινούμενος πλέον στα όρια της  ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ. Έχει αποκλειστικά έναν και μόνον στόχο: ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Γιατί   ελπίζει πως «θα έλθει» στις επόμενη εκλογές ως ο «πολύφερνος Νυμφίος» για να «σώσει» τον Δήμο Καβάλας. Πλανάται πλάνην οικτράν. Τον παραδίνουμε στην κρίση των Καβαλιωτών.

 

Διαβάστε επίσης