• 28 Μαρτίου 2024,

Μάλλον υπερβολική η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ για το ραντεβού της Ενεργειακής με τους Εργαζόμενους

 Μάλλον υπερβολική η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ για το ραντεβού της Ενεργειακής με τους Εργαζόμενους

Φαίνεται ότι η μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ δεν είναι και τόσο επικίνδυνη για τους διπλά εμβολιασμένους ενώ όσοι έχουν κάνει και 3η δόση έχουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία όχι μόνο από αυτή αλλά από οποιαδήποτε μετάλλαξη.

Υπό αυτές τις συνθήκες για άλλη μια φορά η μεγαλύτερη ανησυχία είναι για τους ανεμβολίαστους  που παρά το γεγονός ότι διαπιστώνουν και μόνοι τους ότι «φεύγουν»  ένα σωρό άνθρωποι που δεν ήθελαν ή δεν πρόλαβαν να κάνουν το εμβόλιο παραμένουν ανεμβολίαστοι γιατί πιστεύουν ότι και να  νοσήσουν θα την περάσουν ελαφριά.

Έτσι γίνεται συνήθως αλλά υπάρχει και η στραβή και τα εμβόλια γίνονται για αυτή την στραβή.

Τα πράγματα είναι τόσο απλά αλλά …

 

Για το ραντεβού της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ με τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ στο ξενοδοχείο Lucy το μεσημέρι της Δευτέρας επιστρατεύτηκαν πάνω από 50 αστυνομικοί που βρέθηκαν τόσο έξω από το ξενοδοχείο , επί της Τενέδου στο ύψος του κλειστού της Καλαμίτσας  και τέλος ένα λεωφορείο με ενισχύσεις  που ήταν σταθμευμένο μετά τον Μπάτη.

Λίγη υπερβολική  νομίζω όλη αυτή η επιχείρηση – κινητοποίηση.

 

Σαλεμένος ο 49χρονος που σκότωσε με 23 μαχαιριές την σύζυγο του.

Ο τύπος είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική μετά από απόπειρα αυτοκτονίας και όπως αποδείχθηκε δεν ήταν για να βγει καθόλου.

Βγήκε και το έσφαξε το κορίτσι !

 

Δέκα ημέρες θα κάτσει στην Καβάλα ο νεός  Ιρανοκαναδός ιδιοκτήτης του ΑΟΚ και νομίζω ότι είναι αρκετές για να φτιάξει την ομάδα που όλοι έχουμε στο μυαλό μας.

Αν όντως υπάρχει χρήμα όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Αφήστε που από τις επιλογές του θα καταλάβουμε μέχρι που φτάνει το πάπλωμα.

Λίγο ακόμα υπομονή και πλησιάζουν οι ημέρες των ανακοινώσεων.

 

Αποχώρησε οικιοθελώς από το j2us η Μαρίνα η Πατούλη η οποία δεν άντεξε το μπούλινγκ της κριτικής επιτροπής.

Εντάξει παραδέχεται το κορίτσι ότι δεν το είπε καλά το τραγούδι αλλά πιστεύει ότι έπρεπε να την κρίνουν για την ψυχή που έβγαλε και όχι για την ερμηνεία.

Στην τελική δεν είναι και τραγουδίστρια.

Κρίμα για το σώου αφού η Μαρίνα είναι γνωστό ότι είναι μία κατηγορία από μόνη της.

 

Και μετά την εμφάνιση της μετάλλαξης ΟΜΙΚΡΟΝ η κυβέρνηση επιμένει να θέλει να αποφύγει (όπως ο διάολος το λιβάνι) ένα οριζόντιο και γενικό lockdown και αφήνει να εννοηθεί ότι στην χειρότερη θα έρθουν και άλλα σκληρότερα μέτρα κυρίως για ανεμβολίαστους ενώ είναι πολύ πιθανό να επανέλθει η υποχρεωτικότητα της μάσκας παντού για όλους.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα , καλή συνέχεια και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης