Μαρία Χατζηκωνσταντίνου: Στηρίζω Μέτιο – Τσανάκα

 Μαρία Χατζηκωνσταντίνου: Στηρίζω Μέτιο – Τσανάκα

Στο ραδιόφωνο  της ΠΡΩΙΝΗΣ η δικηγόρος και πιθανή υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Καβάλα Μαρία Χατζηκωνσταντίνου. Τις προηγούμενες ημέρες κατηγορήθηκε ότι ακολούθησε μη νόμιμη τακτική ως προς το θέμα της ΝΔ εβρισκόμενη σε εκδήλωση του Μάκη Παπαδόπουλο. Υπήρξαν δημοσιεύματα εναντίον της που μάλιστα την εμφανίζουν να χάνει την ευκαιρία συμμετοχής της στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Δημοσιεύματα τα οποία ταχύτατα στάλθηκαν στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά η κεντρική διοίκηση του κόμματος και να πράξει τα δέοντα.

Η Μαρία Χατζηκωνσταντίνου μίλησε στην ΠΡΩΙΝΗ αρχικά για την επιτυχημένη εκδήλωση της ΝΟΔΕ, χαρακτήρισε ενωτική την ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη συμφωνώντας με το μήνυμα της ομιλίας ότι οι εκλογές απαιτούν τη συμμετοχή του κόσμου κι άρα να μην υπάρξει αποχή.

Αναφορικά με τα επίμαχα ζητήματα για την παρουσία της στην εκδήλωση του υποψηφίου Μάκη Παπαδόπουλου, η Μαρία Χατζηκωνσταντίνου μεταξύ των άλλων σημείωσε: «Δικαιολογώ οποιαδήποτε παρασκήνιο υπάρχει. Αλλά θα ήθελα να ζητήσουν και τη δική μου γνώμη. Ποτέ δεν είπα ότι βρίσκομαι απέναντι στα στελέχη του κόμματος. Στηρίζω τη Δήμητρα Τσανάκα και τον Χρήστο Μέτιο. Για το ψηφοδέλτιο την τελική απόφαση θα λάβει το κόμμα και ο πρόεδρος. Δεν απολογούμαι για τις κοινωνικές μου συναναστροφές, δεν ποινικοποιούνται οι φιλικές μου σχέσεις».

Τη συμμετοχή της στην εκδήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου η Μαρία Χατζηκωνσταντίνου την απέδωσε στις καλές σχέσεις που διατηρεί με την κ. Γαρυφάλλου, μητέρα της επιχειρηματίας Ελένης Γαρυφάλλου, για την οποία δήλωσε πως ήταν από τις γυναίκες που έκαναν τη Νέα Δημοκρατία στην Καβάλα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης