• 24 Απριλίου 2024,

Μας έχει κουράσει η Ελλάδα των ανέμελων κάφρων !

 Μας έχει κουράσει η Ελλάδα των ανέμελων κάφρων !

Καύσωνας και μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ δημιουργούν ένα πολύ επικίνδυνο κοκτέιλ που προμηνύει έναν δύσκολο Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα μοντέλα των επιστημόνων η κορύφωση του 4ου κύματος αναμένεται μέχρι τις 17 Αυγούστου που οι περισσότεροι Έλληνες θα είναι διακοπές και θα αναστενάζουν σε κάποια παραλία.

Τα ίδια μοντέλα δείχνουν ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχει μείωση των κρουσμάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο αφού οι περισσότεροι θα έχουν φύγει εκτός για διακοπές.

Θα μειωθούν τα κρούσματα στις μεγάλες πόλεις και θα αυξηθούν στους παραθεριστικούς προορισμούς.

Ευελπιστούσαμε ότι θα προλαβαίναμε μέχρι τέλη Αυγούστου να έχουμε χτίσει το τοίχος ανοσίας αλλά οι χαμηλοί ρυθμοί εμβολιασμών μας πάνε  στην καλύτερη για τέλος του έτους.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι και θα το επαναλάβουμε και εμείς για άλλη μια φορά μέσα από αυτή την σελίδα είναι ότι το Φθινόπωρο που θα έχουμε φυσιολογικά μία έξαρση της πανδημίας τα συρτάρια του Υπουργείου Οικονομικών θα είναι άδεια από χρήμα.

Ξεχάστε οριστικά τις επιστρεπτέες προκαταβολές και τις αναστολές.

Τα λεφτά τελειώσανε και ότι και να προκύψει θα το αντιμετωπίσουμε με τις κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες στο On.

Ξεχάστε τα «κάθομαι και πληρώνομαι».

 

Είναι αλήθεια ότι μας έχει κουράσει η Ελλάδα στην οποία όποιος πεθαίνει αιφνίδια φταίει το εμβόλιο και όποιος άνδρας σταθεί από εδώ και μετά στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή είναι ο νέος της σύντροφος.

Μας έχει κουράσει αυτή η Ελλάδα των εύκολων συμπερασμάτων και των ανέμελων κάφρων.

Όλοι θέλουν να μιλήσουν γιατί όλοι κάτι έχουν να πούνε.

 

Καταπέλτης ο ψυχίατρος Σούρας για τον 30χρονο δολοφόνο της άτυχης Γαρυφαλλιάς.

Ο γιατρός εξηγεί επιστημονικά ότι ο ψυχικά διαταραγμένος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που ταλαιπωρείται , βασανίζεται αλλά δεν σκοτώνει.

Άλλο ψυχική ασθένεια και άλλο κτηνάνθρωπος.

 

Από την Πέμπτη και μετά φαίνεται ότι εδώ στην Καβάλα θα αρχίσει να μας ζορίζει η ζέστη με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 35 βαθμούς κελσίου.

Όταν σε κάποιες άλλες περιοχές της χώρας το θερμόμετρο θα βαρέσει 45 εμείς δεν θα πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο με τους 35.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης