• 28 Μαρτίου 2024,

Με Αγγελοπούλου του ΑΟΚ και Παπαδοπούλου του Αμυγδαλεώνα η συγκεντρωτική της προεθνικής Κορασίδων- Παγκορασίδων στην Αλεξανδρούπολη(φωτογραφίες)

 Με Αγγελοπούλου του ΑΟΚ και Παπαδοπούλου του Αμυγδαλεώνα η συγκεντρωτική της προεθνικής Κορασίδων- Παγκορασίδων στην Αλεξανδρούπολη(φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε χθες  στην Αλεξανδρούπολη(Μιχάλης  Παρασκευόπουλος) κάτω υπο την επίβλεψη του Συντονιστή Περιφερειακού Ομοσπονδιακού  Προπονητή (Κορίτσια) Γιαννακόπουλου Ανέστη   και  του Εθνικού Ομοσπονδιακού Προπονητή Παγκορασίδων κ. Γκούντα Κων/νου και σε συνεργασία με τους τοπικούς Π.Ο.Π.(Η Χριστίνα  Πεταλά από την Καβάλα και την Περιφέρεια)   συγκεντρωτική προπόνηση της Προεθνικής Παγκορασίδων – Κλιμάκιο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, για κορίτσια γεν. 2004-2005, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018.

Στη συγκεντρωτική προπόνηση συμμετείχαν και δυο αθλήτριες του Βόλει από ομάδες του νομού μας. Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου του ΑΟΚ και η Σοφία Παπαδοπούλου του Αμυγδαλεώνα. 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: ΓΡΙΒΑ ΚΩΝ/ΝΑ, ΒΟΥΡΔΟΛΗ ΕΥΗ, ΜΑΡΤΣΗ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΝΟΥΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΙΣΤΡΟΥ: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΑΖΑΚΟΥ ΕΒΙΝΑ, ΝΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΜΠΑΡΗ ΑΜΑΛΙΑ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΟΥΡΕΪΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

Γ.Σ.Γ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: ΤΣΑΒΔΑΡΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.

Μ.Γ.Σ. Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ.

Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΚΑΣΑΠΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΣΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΖΩΗ ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΗ ΛΙΑΝΑ, ΛΙΑΠΗ ΖΩΗ, ΜΠΟΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΖΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ, ΖΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ.

Α.Ο. ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: ΑΪΝΑΛΗ ΙΣΜΗΝΗ, ΑΪΝΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΑΪΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: ΚΕΣΣΟΥΔΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ.

Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΤΖΑΦΕΡΗ ΜΑΡΙΑ.

Α.Ο. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ.

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ: ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ: ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΕΛΕΝΗ.

 

Διαβάστε επίσης