Η Κύπρος βρήκε την φωνή που την εκπροσωπήσει στον φετεινό διαγωνισμό της Eurovivion

 Η Κύπρος βρήκε την φωνή που  την εκπροσωπήσει στον φετεινό διαγωνισμό της Eurovivion

Η Κύπρος έκανε νομίζω την καλύτερη επιλογή στο πρόσωπο της νεαρής Φουρέϊρα για να εκπροσωπηθεί στον φετεινό διαγωνισμό της Euroviviosn.

Νομίζω οτι με αυτή την επιλογή η Κύπρος πήρε την απόφαση να διακριθεί στον συγκεκριμένο διαγωνισμό διότι η ερμηνεύτρια που επέλεξε βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της και είναι έτοιμη και για μια Ευρωπαϊκή διάκριση.

Η Φουρέϊρα για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό είναι στην κατηγορία του Ρουβά ο οποίος θέλω να θυμίσω οτι έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα τρείς φορές με την πρώτη να είναι και η καλύτερη αφού είχε μπει στην πρώτη τριάδα.
Οι άλλες δύο που ακολούθησαν ήταν πιο μέτριες και η θέση που πήρε στην τελικ κατάταξη ήταν πολύ χαμηλή σε σχέση με τις προσδοκίες της συμμετοχής του.

Πάντως το κορίτσι η Φουρέϊρα που διαθέτει όλο το πακέτο είναι έτοιμη για να διακριθεί να κάνει την διαφορά και να σηκώσει ψηλά την συμμετοχή της Κύπρου στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Φαντάζομαι οτι θα της δώσουν ένα καλό τραγούδι και θα την ντύσουν και σωστά για να μην την “κάψουν” την συμμετοχή της.

Πέρασε ο ΑΟΚ μέσα και απο την έδρα του Σιδηροχωρίου με 2-0 και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα 3 μόνο βαθμούς απο το πρώτο Παραλίμνι που κέρδισε το ΣΚούταρι και απέκτησε ένα σοβαρό πρόβάδισμα όσο αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης αν και υπάρχει μπροστά μας ένας ολόκληρος γύρος για να το παλέψουμε.

Το θέμα είναι οτι ο ΑΟΚ με τις απώλειες που είχε κυρίως σε αγώνες του πρώτου γύρου κάθε Κυριακή παίζει για την νίκη αφού δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.

Η παραμικρή απώλεια μας θέτει οριστικά εκτός τροχιάς.

 

Το κάλεσμα μέσω του Facebook για συλλαλητήριο το πρωί της Κυριακής που μας πέρασε για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ δεν έπιασε γιατί τελικά στον Δημοτικό Κήπο που ήταν τελικά και το ραντεβού μαζεύτηκαν περίπου 30 άνθρωποι που και αυτοί απογοητεύτηκαν και αποχώρησανε σχετικά γρήγορα.

Ορισμένοι είχανε την εντύπωση οτι το κάλεσμα για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ που έγινε μέσα απο την γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα είχε την επιτυχία που είχε ένα  παρόμοιο κάλεσμα που είχε γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε για αντάμωμα επί  της Ερυθρού απο τους λάτρεις της δεκαετίας του 80.

Το επόμενο ραντεβού για το επόμενο συλλαλητήριο είναι για την ερχόμενη Κυριακή στο Σύνταγμα όμως της Αθήνας.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα αναβάλλεται και η προγραμματισμένη αλφαβητοπαρέλαση προκειμένου αρκετοί γονείς που συμμετέχουν σε αυτή να μπορέσουν να κατέβουν στην Αθήνα.

 

Μείναμε πίσω όσο αφορά το παιχνίδι του SURVIVOR αφού δεν παρακολουθήσαμε καθόλου την εξέλιξη του αυτές τις μέρες.

Ακόμα και η συμμετοχή της Σπυροπούλου δεν στάθηκε ικανή να φέρει το τηλεοπτικό κοινό στην συχνότητα του ΣΚΑΙ στην διάρκεια της προβολής του παιχνιδιού και αυτό δεν αρέσει στο κανάλι που έχει συνηθίσει σε άλλα νούμερα τηλεθέασης και τώρα καλείται να προσγειωθεί μάλλον ανώμαλα.

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι πολύ ακριβό και δεν σηκώνει χαμηλές πτήσεις όσο αφορά την τηλεθέαση.

Αν αυτές οι πτήσεις συνεχιστούν σε αυτό το χαμηλό ύψος υπάρχει κίνδυνος το κανάλι να μην μπορέσει να υποστηρίξει την προβολή του παιχνιδιού απο τηνδική του συχνότητα μέχρι και την τελευταία του μέρα.

Πάντως η Σπυροπούλου έδωσε άλλη μια νική στην ομάδα των διάσημων και μάλιστα σε ένα κούρσας και αντοχής που πολλοί πιστεύανε οτι δεν θα άντεχε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια.

Οχι όμως μόνο το άντεξε αλλά και το κέρδισε αφού ήταν πιο εύστοχη στους στόχους.

 

Ζαλμάς και Ματσούκα Δήμητρα έρχονται στοΑντιγόνη Βαλάκουγια να κάνουν την διαφορά.

Οι γυναίκες θα πάνε στην συγκεκριμένη παράσταση για τον Ζαλμά και οι άντρες για την Ματσούκα που σύμφωνα με πληροφορίες κάνει την διαφορά και στην συγκεκριμένη παράσταση όχι μόνο με το υποκριτικό της ταλέντο.

 

Xαμός στον χορό του ΓΣΕ με Ζωϊδάκη που ξεσήκωσε στην κυριολεξία με τις μαντινάδες του όλους αυτούς που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο εκδηλώσεωνΡάνια”.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Και ο κόσμος πέρασε καλά και η ομάδα έβγαλε λεφτά.

 

Αυτός ο χορός ήταν πετυχημένος.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Το κρύο έχει καλμάρει κάπως και αυτή η εβδομαίδα θα είναι καλύτερη με υψηλότερες θερμοκρασίες.

Επιμένουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία ως παίκτες ψυχολογίας.

Συμφωνούμε απόλυτα με την επιλογή της Φουρέϊρα για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετεινό διαγωνισμό της Eurovivion και αναμένουμε την επιλογή της δικής μας χώρας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης