• 11 Μαΐου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης στους 93,7: « Πρωτόγνωρο για μένα η παρουσία του κόσμου»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης στους 93,7: « Πρωτόγνωρο για μένα η παρουσία του κόσμου»

Δηλώσεις για το ματς με τους Ικάρους Σερρών έκανε στους 93,7 ο προπονητής της Ενωσης, Ανδρέας Καραπιπερίδης. Επίσης έκανε ένα μικρό απολογισμό του Α` γύρου για την ομάδα του ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την παρουσία του κόσμου στο ματς με τη Σερραϊκή ομάδα. Αναλυτικά.
Ερώτηση: Η γνώμη σας για το ματς με τους Ικάρους Σερρών;
Δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα.
Απάντηση: Σίγουρα παίξαμε με μια πολύ έμπειρη ομάδα. Το ρόστερ της αποτελείται από μερικά πολύ έμπειρα παιδιά. Ειδικά ο Κακιούζης συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια μέσα στους καλύτερους σκόρερ των Εθνικών κατηγοριών και έχει φυσικά τη δική του πολύ καλή παρουσία στο Ελληνικό μπάσκετ.
Εμείς ξεκινήσαμε πιεσμένα από μόνοι μας. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι, είχαμε αρκετό άγχος. Αυτό φάνηκε από τη δυστοκία που είχαμε στην επίθεση και την έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα. Δεχθήκαμε εύκολα καλάθια από κάποια κοψίματα. Από εκεί και πέρα αρχίσαμε μετά από κάποια τάιμ άουτ να βρίσκουμε ρυθμό ενώ παίξαμε καλύτερα στη άμυνα. Πήραμε τα ριμπάουντ και ανοίξαμε το ρυθμό κάτι που θέλαμε. Αυτό έγινε ευτυχώς γρήγορα και ανακάμψαμε σε πολύ κρίσιμο χρονικό διάστημα.
Κλείσαμε μ` έναν πόντο το πρώτο ημίχρονο και νομίζω ότι στην επανάληψη η προσέγγιση μας ήταν πολύ καλύτερη απ` ότι στο δυο πρώτα δεκάλεπτα. Η διαφορά προς τα καλύτερο ήταν φανερή στην ομάδα μας.
Βάλαμε το ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι, ανοίξαμε στο γήπεδο και βάλαμε κάποια καλά σουτ. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και πιο εύκολα αν δεν ήμασταν άστοχοι. Δεν πειράζει όμως, μένει η νίκη απέναντι σ` έναν πολύ καλό αντίπαλο που διεκδικεί επί ίσους όρους την άνοδο.
Ερώτηση: Κάνοντας τον απολογισμό του Α γύρου τι μπορούμε να πούμε;
Είμαστε πάνω- κάτω στους στόχους του καλοκαιριού;
Απάντηση: Θεωρώ ότι πάνω- κάτω ότι είμαστε σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Ισως θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί κάποια ήττα. Απλά άλλες φορές χάνεις και άλλες φορές μπορείς να κερδίσεις κάτι, το οποίο δεν το περιμένεις. Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά, ειδικά μετά το διάστημα των διακοπών όπου είχαμε τους δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Θέλαμε να κλείσουμε τον Α` γύρο με σίγουρα 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια που είχανε απομείνει. Το καταφέραμε γιατί ήταν μια σειρά αγώνων πολύ δύσκολη. Νομίζω ότι ο απολογισμός ήταν πολύ θετικός. Αυτό που μένει είναι να έχουμε διάρκεια. Η διάθεση για προπόνηση είναι πολύ μεγαλύτερη μετά τις απώλειες των δυο παιδιών. Σιγά- σιγά ευελπιστούμε να παίξει ο Μιχάλογλου που φυσικά θα βοηθήσει πάρα πολύ στο κομμάτι των αγώνων.
Ερώτηση: Πολύς κόσμος στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», θύμιζε με τους Ικάρους παιχνίδι Α1.
Απάντηση: Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Θεωρώ ότι για πρώτη φορά φέτος ήταν τόσο γεμάτο. Δεν ξέρω πόσο κόσμο είχε αλλά σίγουρα θύμιζε παλιές εποχές, με παλμό με ένταση. Η ανακοίνωση των Ικάρων σίγουρα μας ικανοποιεί όλους. Ο κόσμος της Καβάλας δήλωσε με την παρουσία του το πόσο δίψα υπάρχει για διακρίσεις αλλά και το πόσο μπασκετική παιδιά έχει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ: Είστε ο έκτος παίκτης
Η Διοίκηση της Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ αισθάνεται την βαθειά υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φιλάθλους για την σημερινή μαζική προσέλευσή τους στον αγώνα της ομάδας μας επί των Ικάρων Σερρών!
Φίλες και Φίλοι,
Η παρουσία σας και η στήριξή σας το απόγευμα στο γήπεδο ήταν συγκλονιστική και καθοριστική για το σημερινό νικηφόρο αποτέλεσμα!
Αποδείξατε για μία ακόμη φορά πόσο πολύ αγαπάτε την ομάδα και βρίσκεστε πάντα δίπλα της!
Είστε πραγματικά ο έκτος της παίκτης!
Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την άλλη Κυριακή στην Καλαμίτσα, στον αγώνα με τα Φάρσαλα!

Διαβάστε επίσης