• 24 Απριλίου 2024,

Με δυο πρόσωπα ο ΑΟΚ, έχασε με 1-0 από τον Απόλλων Σμύρνης (φωτογραφίες)

 Με δυο πρόσωπα ο ΑΟΚ, έχασε με 1-0 από τον Απόλλων Σμύρνης (φωτογραφίες)

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΑΟΚ έχασε με 1-0 από μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.  Στο Ά μέρος αν και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με κλασσική ευκαιρία στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο, ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ με την είσοδο του Γρηγόρη Παπαδόπουλου έγινε περισσότερο απειλητικός και δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία. Ο Απόλλωνας απείλησε με χαμένο πέναλτι ενώ γενικά έδειξε ότι έχει ποιοτικό ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει στη Super League  2.

Ο  Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ενδεκάδες. Είναι φανερό και λογικό ότι δουλεύει πάνω στη χημεία της ομάδας που είναι αλλαγμένη  σε σχέση με πέρσι.

Στο γήπεδο ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μύρτσος (επαληθεύτηκε 100% το ρεπορτάζ της Πρωινής). Πολύ καλός ο διαιτητής Τσιάρας.

Το φιλμ του αγώνα

6` πλασέ του Μελισσόπουλου σώζει ο Χουαντερσον.

18` ωραίο γκολ με σουτ του Μπουντινέλι για το 0-1.

25` σουτ του Μπουντινέλι σώζει ο Δήμιζας

30` κεφαλιά του Παυλίδη λίγο άουτ

38` πλασέ του Μποντινέλι περνάει παράλληλα από την εστία

50` καλό φάουλ του Παπαδόπουλου μπλοκάρει ο Μπλάζιτς

55` κεφαλιά Βαφέα λίγο άουτ

57` κόρνερ του Γ. Παπαδόπουλου, δεν προλαβαίνει ο Κουτσούμπας από πολύ κοντά

65` σουτ του Γ. Παπαδόπουλου σώζει ο Μπλάζιτς

67` ανατροπή του Γιαννιτσάνη από τον Δήμιζα, σφυρίζεται πέναλτι. Εκτελεί ο Παυλίδης ωραία απόκρουση του Δήμιζα με το πόδι.

82` η πιο μεγάλη ευκαιρία του ΑΟΚ με τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο που βγαίνει τετ α τετ αλλά πλασάρει άουτ.

Οι συνθέσεις

ΑΟΚ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Δόντσος, Μελισσόπουλος, Οκάν, Βόσαλικ, Μαρκόπουλος.

Β’ μέρος: Δήμιζας (Σιαματάς), Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Καθάριος, Παυλίδης, Κέρθι, Ορφανίδης, Καρασσαβίδης.

Απόλλων Σμύρνης: Χουαντερσον, Ζησόπουλος, Κύργιας, Βιτλής, Αγροδήμος, Γκίνο, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Πατράλης, Βουό, Μπαστιάνος.

Στο Β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μπλάζιτς, Πέλκας, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Χουχούμης, Ρόσση, Βάρκας, Γιαννιτσάνης, Τσούλφας, Χουάν Λαρέα, Στάγκος.

 

Διαβάστε επίσης