• 15 Μαΐου 2024,

Με επιτυχία το διακλιμακιακό κοριτσιών στο Μουζάκι

 Με επιτυχία το διακλιμακιακό κοριτσιών στο Μουζάκι

Την Μ. Παρασκευή ολοκληρώθηκε το Διακλιμακιακό κοριτσιών στο Μουζάκι, με την ομάδα της Ευτέρπης να επικρατεί στον τελικό με 2-0 σετ της Τερψιχόρης.

Στο Μουζάκι βρέθηκαν κατά την διάρκεια του διακλιμακιακού των κοριτσιών, ο Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νεανίδων, Νίκος Μπουτσουρής.

Στη διαδικασία επιλογής αθλητριών συμμετέχει ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Ανέστης Γιαννακόπουλος μαζί με τον Ομοσπονδιακό της Εθνικής Παγκορασίδων Κώστας Γκούντας. Από την Καβάλα  συμμετείχε  η   πρώην διεθνής  παίκτρια Χριστίνα Πεταλά με την ιδιότητα της  ΠΟΠ (ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ. Μακεδονίας).

Την τελευταία ημέρα, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός βρέθηκε στις προπονήσεις και ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων, Βαγγέλης Περόπουλος, απένειμε πλακέτα στον Δήμαρχο για την βοήθεια στην οργάνωση και φιλοξενία του διακλιμακιακού.  Συνολικά συγκεντρώθηκαν 93 κορίτσια από όλη την Ελλάδα, ανάμεσα τους και 11 από την Περιφέρεια Θράκης & Ανατολικής Μακεδονίας στο ΚΠΕ Μουζακίου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Θέσεις 7-8 Κλειώ – Ουρανία 2-1
Θέσεις 5-6 Καλλιόπη – Μελπομένη 2 -1
Θέσεις 3-4 Ερατώ – Θάλεια 2-0
Θέσεις 1-2 Τερψιχόρη – Ευτέρπη 0-2

Πηγή: sportsaddict

 

 

Διαβάστε επίσης