• 29 Απριλίου 2024,

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗ

 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗ

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής έχει σχεδιάσει, σε συνεργασία με τον Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗ, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Θάσου, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στο Λιμένα.

Στο τουρνουά αυτό θα λάβουν μέρος πολλές ομάδες που συγκροτούνται από ποδοσφαιριστές των κατηγοριών (Κ-9) και (Κ-11).

Η γιορτή αυτή του ποδοσφαίρου θα συνδυαστεί, παράλληλα, και με την παρουσία τριών σπουδαίων Θάσιων ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα τιμήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και οι οποίοι διακρίθηκαν τόσο για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, όσο και για το ήθος τους ως άνθρωποι στην κοινωνία.

Πρόκειται για τους Θέμη Τζανετή, που μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής φορώντας τη φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ, Γιάννη Σαρανταδέκα, ο οποίος βγήκε από τα «σπλάχνα» του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ υπό τις οδηγίες του αείμνηστου προπονητή Μήτσου Τσάκαλου και εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα με το Καραβάκι, παίζοντας για αρκετά χρόνια στην ανδρική ομάδα και Αντώνη Τσιμτσιρή, ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που φόρεσε τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ και εν συνεχεία του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, αλλά δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε τη δυνατότητα να διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενθύμιο για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά της Θάσου.

Την Ένωση θα εκπροσωπήσουν στο τουρνουά όλα σχεδόν τα μέλη της διοίκησης με τον πρόεδρο της, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Διαβάστε επίσης