• 3 Μαΐου 2024,

Με νέα πρόσωπα η διοίκηση της Στέγης

 Με νέα πρόσωπα η διοίκηση της Στέγης

Εκλογική γενική συνέλευση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Η συμμετοχή ήταν περιορισμένη αφού στις εκλογές έλαβαν μέρος μόνο 25 άτομα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζωή Βυζοβίτη, υπήρξαν υποψήφιοι που εκλέχθηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Στέγης χωρίς καν οι ίδιοι να είναι παρόντες κα άρα χωρίς να ψηφίσουν τον εαυτό τους.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκαν πέντε πρόσωπα που παραμένουν από την προηγούμενη διοίκηση. Οι κύριοι Καμπουρίδης, Σταγγίδης και οι κυρίες Καλανιώτη. Κολτσακίδου, Βυζοβίτη. Νέα πρόσωπα στη σύνθεση της διοικήσεως είναι η Σουλτάνα Γιαννούλα, η Κορίνα Γκουλούση, ο Νίκος Καλαντζόπουλος, η Μερόπη Παπαδοπούλου, ο Μίνως Ρακιτζής και η Χαρά Χριστοφορίδου.

Όπως δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ η Ζωή Βυζοβίτη προετοιμάζεται συνεργασία και εκδήλωση στην Καβάλα με την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Θα είναι ένα δεκαήμερο προβολής ελληνικών ταινιών που θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια του Απριλίου. Νωρίτερα και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, στις 21 Μαρτίου, ο ΣΦΓΤ ετοιμάζει εκδήλωση αφιέρωμα στο έργο του Θοδωρή Γκόνη.

 

Διαβάστε επίσης