• 28 Μαρτίου 2024,

Με πολύ πάθος ο ΑΟΚ στη νίκη με 2-1 επί του Πανσερραϊκού (φωτογραφίες-videos)

 Με πολύ πάθος ο ΑΟΚ στη νίκη με 2-1 επί του Πανσερραϊκού (φωτογραφίες-videos)

Σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό που έδειξε ότι θα είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους.

Ο ΑΟΚ έφτασε στη νίκη με ανατροπή αλλά και με πολύ πάθος. Μια ανατροπή-κατάθεση ψυχής απ` όλους τους παίκτες. Ο Πανσερραϊκός πίεσε στο τελευταίο διάστημα του αγώνα χωρίς όμως να έχει κάποια κλασσική ευκαιρία.

Οι αργοναύτες δημιουργούσαν προβλήματα στην κόντρα επίθεση, παίζοντας παράλληλα ψυχωμένα στα μαρκαρίσματα. Πολλά κρίθηκαν στην άμεση αντίδραση του ΑΟΚ όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης ξεκίνησε με Κυρίτση τερματοφύλακα, δεξιά στην άμυνα τον Καζαντζίδη και αριστερά στην άμυνα τον Κολλαρά. Κεντρικούς αμυντικούς τους Στίκα-Παντεκίδη και αμυντικά χαφ τους Γαβριηλίδη- Θωμαϊδη.

Επιθετικός χαφ ο Ορφανίδης και πλάγιοι στην επίθεση ο Κόκκορης με τον Παπαδόπουλο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Κολλάς που σκόραρε αλλά έφυγε νωρίς από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού με το Βαλαβανόπουλο να παίρνει τη θέση του και να σκοράρει και αυτός.

Στην ενδεκάδα του Πανσερραϊκού τρεις πρώην παίκτες του ΑΟΚ, ο Κασμερίδης, ο Ζέρης και ο Ψάλτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιουματζίδης από την Πέλλα με βοηθούς τους Δέλλιο, Τσακίρη.

Το φιλμ του αγώνα:

10` ατομική προσπάθεια του Μέσι και πάσα πάρε βάλε στον Γεωργιάδη που με πλασέ πραγματοποιεί το 0-1.

12` άμεση αντίδραση του ΑΟΚ και 1-1 με άψογο  πλασέ του Κολλά από ωραία πάσα του Κόκκορη.

23` σέντρα του Γεωργιάδη, κεφαλιά του Γκούρτσα στο οριζόντιο δοκάρι.

28` Ο Κολλάς θα βρεθεί απέναντι από τον Καβαουσάκη αλλά το πλασέ του αδύναμο στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

46` Ανατροπή και 2-1 με τον Βαλαβανόπουλο από πολύ κοντά. Αρχικά σέντρα του Καζαντζίδη, πλασέ του Κόκκορη απόκρουση του Καβουσάκη.

75` σουτ του Βαλαβανόπουλου με κατεύθυνση στην εστία βρίσκει αμυντικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΚ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος 72` Γεωργακόπουλος , Θωμαϊδης 64` Κέρθι, Κολλάς 31` λ.τ Βαλαβανόπουλος , Ορφανίδης, Κόκκορης 64` Αδαμάκης .

Πανσερραϊκός:  Καβουσάκης, Κασμερίδης, Καλί, Πίντο 85` Πράντο , Ψάλτης 58` Τσιμίκας , Μαρτσιόνι 70` Κρητικός , Μέσι, Ολαϊτάν, Γεωργιάδης 58` Λουφάκης , Γκούρτσας 85` Γιανναράκης .

Δηλώσεις Ανυφαντάκη – Κολλά:

Διαβάστε επίσης