• 28 Μαρτίου 2024,

Στοίχημα: Πάρτυ με γκολ στο Βουκουρέστι, με φόρα οι Ουκρανοί – Κυριακάτικη 4αδα στο 12.7!

 Στοίχημα: Πάρτυ με γκολ στο Βουκουρέστι, με φόρα οι Ουκρανοί – Κυριακάτικη 4αδα στο 12.7!

Κουπόνι Εθνικών και το σημερινό (28/03) με πολύ ενδιαφέρουσα δράση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Euro Under 21. To Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις αξιόλογες επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην winmasters.

Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Ανοιχτό ματς στο Βουκουρέστι

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Βουκουρέστι, όπου στις 21:45, η Ρουμανία υποδέχεται τη Γερμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι Ρουμάνοι μπήκαν με το δεξί στον όμιλο, επικρατώντας στην πρεμιέρα της Βόρειας Μακεδονίας με 3-2! Μπήκε δυνατά στον αγώνα το συγκρότημα του Ραντόι, προηγήθηκε με τον Τανάσε στο 28’ και στο 50’ ο Μιχάιλα έδειχνε ότι “καθάρισε” τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και ισοφάρισαν μέσα σε δύο λεπτά (82’-83’) σε 2-2. Ο Χάτζι έδωσε τελικά τη λύση και χάρισε το τρίποντο στη χώρα του.

Η Γερμανία ήταν κυρίαρχη και πειστική στην πρεμιέρα του ομίλου. Επικράτησε 3-0 της Ισλανδίας, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο, με 81% κατοχή και 15 τελικές προσπάθειες! Οι Γκορέτσκα και Χάβερτς ουσιαστικά “κλείδωσαν” τη νίκη από το 7ο λεπτό, με τον Γκιουντογκάν να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 56’.

Οι Ρουμάνοι προέρχονται από 3/4 Over και τα παιχνίδια τους έχουν γρήγορο ρυθμό. Από την άλλη, είναι γνωστή η ταχύτητα και η ποιότητα των Γερμανών, άρα περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο τέμπο και πολλές ευκαιρίες. Ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.91. 

 

Το μομέντουμ οι Ουκρανοί

Μεταφερόμαστε βόρεια, στο Κίεβο, όπου την ίδια ώρα η Ουκρανία φιλοξενεί τη Φινλανδία για τον 1ο όμιλο.

Μεγάλο αποτέλεσμα πέτυχαν στην πρεμιέρα του ομίλου Ουκρανοί, κατάφεραν να μείνουν όρθιοι στο Παρίσι, απέναντι στους παγκόσμιους πρωταθλητές Γάλλους (1-1). Άντεξαν στην πίεση (δέχθηκαν 18 τελικές) και εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Κιμπεμπέ για να ισοφαρίσουν στο 57ο λεπτό. Ψυχωμένη εμφάνιση από την ομάδα του Σεβτσένκο που πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια.

Οι Φινλανδοί δεν έπεισαν στην πρεμιέρα τους, έμειναν στο 2-2 εντός έδρας με τους Βόσνιους και μάλλον άξιζαν την ήττα, βάσει της εικόνας του αγώνα. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο Πιάνιτς σκόραρε στην επαναφορά του άστοχου πέναλτί του, ο Πούκι γύρισε προσωρινά το ματς και ο Στεφάνοβιτς έγραψε το τελικό σκορ.

Η Ουκρανία έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία στο σημερινό αγώνα και έχει το υλικό στην επίθεση για να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αρρυθμίες των Σκανδιναβών. Ποντάρουμε στον άσο του 1.75.

 

Η αξία στους Πορτογάλους

Λίγο αργότερα (22:00), στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, αναμετρώνται οι Πορτογάλοι με τους Άγγλους για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων στο Euro Under 21.

Πειστικοί στην πρεμιέρα οι Πορτογάλοι, επικράτησαν 1-0 της Κροατίας και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ με βάση τις ευκαιρίες τους.

Από την άλλη, οι Άγγλοι ηττήθηκαν από την Ελβετία, πληρώνοντας την φλύαρη κατοχή τους και την επιθετική αναποτελεσματικότητα. Συνάμα, εμφάνισαν κενά στα μετόπισθεν, αφήνοντας χώρους για αντεπιθέσεις.

Οι Πορτογάλοι έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορούν να χτυπήσουν στον ανοιχτό χώρο, μιας και οι Άγγλοι είναι αυτοί που υποχρεούνται για τη νίκη. Βρίσκουμε αξία στους Ίβηρες και θα ποντάρουμε στον άσο DNB, σε απόδοση 2.00.

 

Φορτσάρει η Τρέντο

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ και τον αγώνα Βαρέζε – Τρέντο (19:00) για την ιταλική Serie A.

Η Βαρέζε κατάφερε να πετύχει δύο σερί νίκες, όμως παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-14.

Από δύο σερί νίκες εντός των συνόρων προέρχεται και η Τρέντο, η οποία πλέον έχει απαλλαχθεί από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και μπορεί να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα, όπου θεωρητικά τρέχει να προλάβει τα playoffs.

Ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, το έδειξαν και στη νίκη επί της Αρμάνι, θα τους εμπιστευτούμε στο διπλό του 1.90. 

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης