• 24 Απριλίου 2024,

Με “πορδές” αυγά δεν βάφονται …

 Με “πορδές” αυγά δεν βάφονται …

Με τις μειώσεις – εκπτώσεις στους επόμενους λογαριασμούς της ΔΕΗ δεν θα γίνει δουλειά.

Χαρίστε σε όλους αυτούς που ταλαιπωρήσατε τόσες ημέρες το ηλεκτρικό ρεύμα όλης της χρονιάς για να πούμε ότι κάτι έγινε.

Με πορδές αυγά δεν βάφονται , είναι γνωστό !

Μόνο με το δωρεάν ρεύμα για ένα χρόνια θα μπορέσουν να ξεχάσουν όλα αυτά τα νοικοκυριά το «κάζο» που υπέστην στην διάρκεια της επέλασης του φαινομένου «Μήδεια».

Η χαρίστε τους το ρεύμα για ένα χρόνο ή βγάλτε καμιά επιστρεπτέα Νο8 ειδικά για τους πληγέντες της κακοκαιρίας.

Πάντως κάντε κάτι , γιατί ο κόσμος βράζει.

 

Η Ειρήνη Κολιδά  η γυμνάστρια που συμμετείχε στο Survivor No1 με Ντάνο  και τα άλλα παιδιά θα συμμετέχει ,σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  στο καινούργιο παιχνίδι επιβίωσης την «ΦΑΡΜΑ» που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο από την συχνότητα του Αντ1.

Η Ειρήνη Κολιδά που είχε αποχωρήσει λόγω τραυματισμού από το Survivor No1 αν και ήταν φαβορί για να το κερδίσει επιστρέφει δριμύτερη αλλά αυτή την φορά με ένα  άλλο ένα παιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Πάντως το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κυριάρχησε η σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη με την  κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Ο καλλιτέχνης, μέσω δήλωσης του συνηγόρου του Νίκου Γεωργουλέα, δηλώνει αρχικά πως αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται: «O κ. Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής στις εξηγήσεις του, με οργανωμένη σκέψη», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

Αν μη τι άλλο οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται όντως συμπίπτουν με την περιγραφή του δικηγόρου του για τον χαρακτήρα του πελάτη του. 101% !!!

Με πολύ καλό καιρό αυτή η εβδομάδα μετά από την επέλαση της «Μήδειας» που δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στη Νότια Ελλάδα.

Όλη αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες , μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και πολύ καλές θερμοκρασίες.

Μέχρι και 15 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο.

Θα’ ναι σα να μπαίνει η άνοιξη …

 

Το αργότερο μετά τον Μάρτιο φαίνεται ότι θα εγκαταλείψουμε τα μηνύματα στο 13033  εν συνεχεία θα αρθεί η απαγόρευση  μετακίνησης από Νομό σε Νομό και μετά θα αρχίσει να ανοίγει σταδιακά η εστίαση και τα καφέ.

Αυτή είναι η σειρά και ευελπιστούμε μέχρι και τα μέσα Μαϊου να είμαστε κομπλέ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Είμαστε σε τροχιά Μαρτίου και είμαστε έτοιμοι και για την πρώτη ημέρα της άνοιξης που ημερολογιακά είναι η 21 η Μαρτίου.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης