• 19 Απριλίου 2024,

Με στυλ και φινέτσα μπουκάρουμε στον Αύγουστο

 Με στυλ και φινέτσα μπουκάρουμε στον Αύγουστο

Έχουν πάρει φωτιά αυτή την περίοδο το Instagram και το facebook αφού οι χρήστες του που είναι διακοπές ανεβάζουν συνεχώς φώτο απο τις καλοκαιρινές τους εμπειρίες.

Πλέον έχει γίνει συνήθεια να μοιραζόμαστε την κάθε στιγμή της ημέρας μας με τους διαδικτυακούς μας φίλους αν και αυτή η συνήθεια έχω την εντύπωση οτι κρύβει και μία διάθεση επίδειξης.

Περνάμε καλά , αλλά αυτό που φαίνεται ότι δεν φτάνει για εμάς πρέπει σίγουρα να περισσεύει για τους άλλους που επίσης ζούνε μέσα στον κόσμο του Facebook.

Αν δεν το έχετε καταλάβει εκτός από τον πραγματικό κόσμο που ζούμε έχουμε πλέον και τον κόσμο του Facebook στον οποίο ζούνε χιλιάδες άνθρωποι και το χειρότερο είναι ότι ζούνε με τους ρυθμούς και τους κανόνες του.

Βέβαια θα πρέπει να έχετε υπόψη σας όλοι εσείς που παρακολουθείτε  και συμμετέχετε σε όλες αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ότι στην Ελλάδα πλέον κερδίζει συνεχώς έδαφος το intagram απέναντι στο Facebook που μένει πίσω και το twiter που έχει κλάσει από καιρό …

 

Χάσαμε και δύο γαλάζιες σημαίες από δύο παραλίες μας.

Περιγιάλι και Κεραμωτή αποχαιρετήσανε την Γαλάζια σημαία τουλάχιστον για φέτος και σίγουρα για λόγους που δεν έχουν σχέση με την ποιότητα του νερού.

Είμαστε σίγουροι οτι του χρόνου θα γίνουν όλα και θα γίνουν όπως πρέπει προκειμένου οι Γαλάζιες σημαίες να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

 

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά τα σημεία της Καβάλας με την μεγαλύτερη και ταυτόχρονα χειρότερη ντάλα είναι η ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ και το ΛΙΜΑΝΙ.

Το φανάρι της Ιχθυόσκαλας από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 4:30 είναι κόλαση όπως κόλαση είναι και το λιμάνι από τις 12 μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Αυτοί δηλαδή που είναι στην σειρά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και περιμένουν το φέρι για να περάσουν απέναντι τραβάνε μεγάλο ζόρι.

Βαράει κατακούτελα ο ήλιος και τα τσιμέντα ανάβουν.

 

Δεν πρόκειται να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία , απάντησε  προχθές ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Αυτή είναι η αλήθεια και μην ψάχνετε τίποτα πέραν τούτου.

 

Φέτος το καλοκαίρι είναι επίσης αλήθεια ότι εκτός απο πολλούς τουρίστες έχουμε και πάρα πολλές συναυλίες.

Ρέμος – Φεστιβάλ “Πάλι στο κύμα” έρχονται ΠΥΞ – ΛΑΞ , Γλυκερία με Ασλανίδου στην Πέραμο , Σωκράτης Μάλαμας και διάφοροι άλλοι.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης