• 20 Απριλίου 2024,

Μέχρι να τελειώσει η καραντίνα θα έχουμε γίνει όλοι σαν τον Bob Marley

 Μέχρι να τελειώσει η καραντίνα θα έχουμε γίνει όλοι σαν τον Bob  Marley

Η καραντίνα λόγω κορωνοϊού με τις σχετικές απαγορεύσεις και τα σχετικά λουκέτα  στην αγορά έχουν δημιουργήσει και κάποια πρακτικά προβλήματα καθημερινότητας που έχουν αρχίσει να μας προβληματίζουν γιατί έχουμε μπροστά μας το λιγότερο άλλο ένα μήνα άπνοιας.

Για παράδειγμα είναι θέμα το κούρεμα αφού τα κομμωτήρια ήταν από τις πρώτες επιχειρήσεις που κλείσανε και από τις τελευταίες που θα ανοίξουν.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την άρση των απαγορεύσεων θα έχουμε γίνει οι περισσότεροι σαν τον Bob Marley.

Το μαλί μεγαλώνει και σε κανά μήνα βλέπω να πιάνουμε και οι άντρες τα μαλλιά μας κότσο !

Και αν το μαλί είναι ένα πρόβλημα που εύκολα αντιμετωπίζεται μπορείτε να μου πείτε τι θα γίνει με όλες εκείνα τα κορίτσια που κάθε μήνα ή δίμηνο είχανε στο πρόγραμμα να χτυπάνε τα μποτοξάκια τους ;

Θα κρεμάσουν όλα μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα στούντιο αισθητικής.

Εκτός από το να το κρατήσουμε το ιό μακριά , που είναι και το κυριότερο έχουμε και άλλα θέματα, δευτερεύοντα, που όμως έχουν αρχίσει να απασχολούν το μυαλό μας.

Όταν κάθεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ τα σκέφτεσαι όλα !

 

Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό αυτή την πρωτόγνωρη και για τα ελληνικά δεδομένα περίοδο αφού εκτός από τις αντοχές μας δοκιμάζονται και τα νεύρα μας.

Προχθές σε super market της πόλης μας κοντέψανε να έρθουν στα χέρια δύο γυναίκες γιατί την ώρα που ήταν στην είσοδο και ετοιμαζόταν αν πάρουν το καρότσι ήρθανε πολύ κοντά. Αυτό δεν άρεσε στην μία , την παλαβιάρα , που άρχισε να τσιρίζει χωρίς λόγο. Στον καυγά επενέβη και ο σύζυγος της άλλης πιο ψύχραιμης κυρίας και κάποια στιγμή η παλαβιάρα έφτυσε τον σύζυγο με αποτέλεσμα να έρθουμε πολύ κοντά σε μία έκρηξη που θα είχε σίγουρα δυσάρεστη εξέλιξη. Ευτυχώς ο σύζυγος έδωσε τόπο στην οργή και από κάποιο σημείο και μετά έπαψε να ασχολείται με την παλαβιάρα που φαινόταν ότι είχε διάφορα θεματάκια άλυτα.

Το μάτι γύριζε και φαινόταν ότι ήταν με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Τελικά το ζευγάρι αποχώρησε πριν κάνει τις αγορές του από το μαρκετ και έτσι δόθηκε τέλος στο επεισόδιο. Η κλεισούρα , η καραντίνα και η απομόνωση είναι καταστάσεις που μας επιβαρύνουν συναισθηματικά και να έχετε υπόψη ότι λειτουργούν συσσωρευτικά με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει να είμαστε όλο και πιο δύσκολα.

Υπομονή και χαμηλές θερμοκρασίες γιατί αν δεν μπορούμε να ελέγξουμε τους ευατούς μας θα βγαίνουμε έξω για ψώνια και θα παίζουμε μπουνιές με όποιον μας στραβοκοιτάζει.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας.

Οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύπουλοι και πονηροί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης