Μεγάλη απεργία και απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη

 Μεγάλη απεργία και απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη

Το Επιμελητήριο Καβάλας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, ο Εμπορικός Σύλλογος, δικηγόροι- γιατροί και πολλοί άλλοι ετοιμάζονται προσεκτικά για μια μεγάλη απεργία.

Για μια μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση την προσεχή Τετάρτη. Για το «Όχι» της αγοράς, των επαγγελματιών και των επιστημόνων στη διαγραφόμενη αδικία. Σε ένα εξοντωτικό και εξωπραγματικό νομοσχέδιο, το οποίο ακυρώνει μια προηγούμενη σειρά ηλεκτρονικών μέτρων φορολόγησης. Κι επαναφέρει κριτήρια ξεπερασμένα.

Εντελώς υπερβολικά για αυτούς που θίγονται. Ο ένας μετά τον άλλον οι σύλλογοι, τα σωματεία δηλώνουν συμμετοχή στην απεργία. Στις βιτρίνες των καταστημάτων παντού στο Νομό συναντάς όλο και συχνότερα την αφίσα αυτής. Ραντεβού την Τετάρτη στις 10 το πρωί στην Κεντρική πλατεία.

Οι διοργανωτές και συντονιστές της κινητοποίησης προσκαλούν τους 4 βουλευτές σε συνάντηση μαζί τους. Τους καλούν να βρίσκονται το απόγευμα της Δευτέρας στην Ομοσπονδία. Κι αν δεν μπορούν να παραβρεθούν στο ραντεβού τότε να συνδεθούν μέσω διαδικτύου.

Με τη λεγόμενη «τηλεδιάσκεψη». Δυστυχώς οι βουλευτές φέρονται να απαντούν αρνητικά. Καθώς εξηγούν ότι έχουν άλλες υποχρεώσεις, εξ αιτίας των οποίων θα πρέπει το απόγευμα της Δευτέρας να είναι στην Αθήνα. Σε κομματική διαδικασία. Είναι πολύ πιθανό να οριστεί νέα ημερομηνία για τη συνάντηση αυτή.

Διαβάστε επίσης