Dark Mode Light Mode

Μεγάλη επιτυχία για τα «Μαγικά Μαξιλάρια» του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας (φωτογραφίες)

Μια εξαιρετική θεατρική εμπειρία χάρισαν στο κοινό τα παιδιά του θεατρικού εργαστηρίου του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας, παρουσιάζοντας το έργο «Μαγικά Μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά.

Η παράσταση δόθηκε στο σύγχρονο και φιλόξενο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» του Δήμου Ελευθερούπολης και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από μικρούς και μεγάλους.

Οι νεαροί ηθοποιοί εντυπωσίασαν με την εκφραστικότητα και την ωριμότητα της ερμηνείας τους, μεταφέροντας με ευαισθησία και φαντασία το διαχρονικό μήνυμα του γνωστού έργου.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους υπεύθυνους του θεατρικού τμήματος, Παναγιώτη Παπάζογλου και Σμαράγδα Μελαδιανού, για την έμπνευση, την αφοσίωση και την πολύτιμη καθοδήγησή τους.

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μποσμπότη για την ευγενική παραχώρηση του αμφιθεάτρου, που συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης. Μια βραδιά πολιτισμού και δημιουργικότητας που ανέδειξε για άλλη μια φορά τη δύναμη της παιδικής έκφρασης και τη σημασία της θεατρικής αγωγής.

Προηγούμενο άρθρο

Καβάλα και Θάσος σε τροχιά τουριστικής αναβάθμισης: Νέα projects προσελκύουν ξένα κεφάλαια

Επόμενο άρθρο

Επίσκεψη στο Κτήμα Τέχνη Οίνου: Εκεί που το κρασί συναντά την αρχιτεκτονική και τη γαστρονομία (φωτογραφίες)