• 2 Μαΐου 2024,

Μείωση των ασθενών της ΜΕΘ, αύξηση λόγω Ξάνθης της κλινικής Covid

 Μείωση των ασθενών της ΜΕΘ, αύξηση λόγω Ξάνθης της κλινικής Covid

Άρχισαν το Σάββατο, συνεχίζονται από σήμερα σε καθημερινή βάση οι εμβολιασμοί πολιτών στο Νοσοκομείο Καβάλας. Όλα πηγαίνουν καλά, είναι εντυπωσιακό το ότι στα ραντεβού του Σαββάτου προσήλθαν και οι 55 πολίτες.

Όπως ακριβώς είχαν ειδοποιηθεί. Από σήμερα και μετά τη χθεσινή διακοπή λόγω της Κυριακής, το πρόγραμμα επανέρχεται και συνεχίζεται κάθε θέμα. Σήμερα υπάρχουν προγραμματισμένα περίπου 100 ραντεβού. Όλοι όσοι εμβολιάζονται είναι άνδρες και γυναίκες, κάτοικοι του Ν. Καβάλας, ηλικίας 85 ετών και άνω.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν εμφανιστεί χάνει τη σειρά του. Ωστόσο το εμβόλιο θα χρησιμοποιηθεί για υγειονομικούς του ιδιωτικού τομέα που έχουν δική τους λίστα αναμονής.

Στην κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας οι άρρωστοι αυξήθηκαν στους 32. Αυτό έγινε επειδή στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Καβάλας μεταφέρθηκαν ασθενείς από το Νοσοκομείο Ξάνθης. Καλά είναι τα νέα από τη ΜΕΘ Covid όπου οι άρρωστοι είναι 4.

Βγήκαν αφού η κατάσταση τους βελτιώθηκε εργαζόμενος του Νοσοκομείου (με παραμονή στη ΜΕΘ ενός περίπου μήνα) και καλόγρια από μοναστήρι της περιοχής. Βελτιωμένη παρουσιάζεται η κατάσταση της υγείας του Μιχάλη Λυχούνα, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Διαβάστε επίσης