• 20 Απριλίου 2024,

Μετά τον Μάρτιο θα αρχίσει να χάνει ο Covid !

 Μετά τον Μάρτιο θα αρχίσει να χάνει ο Covid !

Μέσα στον Μάρτιο θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της πανδημίας η οποία από Απρίλιο και μετά θα αρχίσει να παίζει αμυντικά και να περιορίζεται σημαντικά.

Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μάλλον ένα ακόμα ένα μήνα προκειμένου από τον Απρίλιο και μετά να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε κανονικά τις ζωές μας.

Όλοι πιστεύουν ότι το καλοκαίρι  η εικόνα της πανδημίας θα αλλάξει άρδην προς το καλύτερο.

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι σίγουρα καλύτερο από το περσινό και σίγουρα όχι ίδιο με τα προηγούμενα, προ πανδημίας.

Το καλό είναι ότι πλέον όλοι είμαστε και προετοιμασμένοι και ενημερωμένοι και κυρίως διατεθειμένοι να το παλέψουμε και θα το παλέψουμε.

 

Απορώ τι είναι αυτό που βλέπει ο Κούγιας και δεν βλέπουμε εμείς και  σχεδόν φωνάζει για την αθωότητα του Λιγνάδη την ίδια ώρα που οι μαρτυρίες θυμάτων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας  είναι συγκλονιστικές.

Δεν μπορεί όλοι αυτοί να λένε ψέματα και ο μόνος που λέει αλήθεια να είναι ο Λιγνάδης.

Δεν μπορεί όλοι αυτοί , ακόμα και οι γείτονες του στο Μεταξουργείο που είχαν καταλάβει την «περίεργη» συμπεριφορά του να τα βγάζουν όλα αυτά από το μυαλό τους και να κάνουν ότι κάνουν για να βλάψουν την κυβέρνηση και την Υπουργό Πολιτισμού.

Είναι αλήθεια ότι η πλευρά του Λιγνάδη κάνει φιλότιμη προσπάθεια για να παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα αλλά δυστυχώς αυτή η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Και τον Λιγνάδη και τους υπερασπιστές τους θα τους απογοητεύσουν τα γεγονότα και οι εξελίξεις.

Η επιχείρηση αποδόμησης των κατηγοριών που έχει επιλεχθεί ως υπερασπιστική γραμμή δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Τα πράγματα για τον Λιγνάδη είναι πολύ δύσκολα άσχετα αν επιχειρείται να δοθεί μία άλλη εντύπωση.

 

Τα υψηλά νούμερα των ημερήσιων κρουσμάτων ενισχύουν το σενάριο της παράτασης ίσως μέχρι και τις 15 Μαρτίου για τις κόκκινες περιοχές.

Αυτή η επιλογή φαίνεται να είναι μονόδρομος αφού φαίνεται ότι είμαστε στο peak του τρίτου κύματος.

 

Τελικά σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που παίρνουν σβάρνα όλα τα τηλεοπτικά παιχνίδια και όπου κάτσει η μπίλια.

Και στο σημερινό Survivor υπάρχουν παίκτες που πριν την άφιξη τους στον Άγιο Δομίνικο έχουν δοκιμάσει την τύχη τους σε άλλα τηλεοπτικά σώου όπως η Χριστίνα Κεφάλα που μπήκε ενσωματώθηκε πρόσφατα στην ομάδα των μπλε αλλά πριν από μερικούς μήνες έκανε πασαρέλα στο πλατό του My style Rocks.

Δεν της βγήκε εκεί και είπε να δοκιμάσει την τύχη της στον Άγιο Δομίνικο.

Χαράς το κουράγιο τους.

 

Τελικά όπως έχετε καταλάβει η υπόθεση του Λιγνάδη έχει επισκιάσει και την Πανδημία και έχει εξοστρακίσει εντελώς  τα προβλήματα  λόγω «ΜΗΔΕΙΑΣ» κυρίως στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Από την περασμένη Κυριακή που έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης του Λιγνάδη δεν έχουμε δει κολώνα της ΔΕΗ σε κανένα δελτίο ειδήσεων.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Μέχρι αύριο το πρωί να είστε καλά.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης