• 24 Απριλίου 2024,

Μετοχικό κεφάλαιο, ρόστερ, μεταγραφές: Όλα μετά τη… «μεγάλη» Πέμπτη για τον ΑΟΚ

 Μετοχικό κεφάλαιο, ρόστερ, μεταγραφές: Όλα μετά τη… «μεγάλη» Πέμπτη για τον ΑΟΚ

Η Πέμπτη είναι η μέρα που θα κρίνει τα πάντα για τον ΑΟΚ, αφού όπως έγινε γνωστό θα ανακοινωθεί η οριστική για τη συμμετοχή της ομάδας μας στη Super League 2.

Μετά θα προχωρήσουν όλα αυτά που πρέπει προκειμένου ο ΑΟΚ να είναι έτοιμος για τη Super League 2 όταν αυτή ξεκινήσει ή στο αρνητικό σενάριο να λάβει μέρος στη Γ’ Εθνική ή και πουθενά.  Σε μεταγραφικό επίπεδο υπάρχουν προτάσεις από μάνατζερ για πολλούς παίκτες οι οποίοι αυτή την εποχή είναι ελεύθεροι. Έτοιμοι παίκτες, όχι για να δοκιμαστούν.

Καλές εντυπώσεις αφήνει ο τερματοφύλακας Αρβανίτης που έχει παίξει στην Αγγλία. Είναι 23χρονών και ενδεχομένως να αποκτηθεί αν ο ΑΟΚ πάρει παράταση μεταγραφών και για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καναδός επενδυτής έχει στείλει τα χρήματα για να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όπου βέβαια θα φαίνεται μεγαλομέτοχος ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σταύρος Κούρος.

Οι μετοχές θα μεταβιβασθούν σε αυτόν για ευνόητους λόγους. Δεν αποκλείουμε αυτή την εβδομάδα να έρθει ο Καναδός στην Καβάλα.  Μπορεί και σήμερα Τετάρτη. Αυτό με ερωτηματικό. Γενικά ο ΑΟΚ περνάει ώρες αγωνίας και περιμένει με αισιοδοξία τη θετική απόφαση.

Διαβάστε επίσης