• 25 Απριλίου 2024,

Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας: Επιτυχημένη η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή στις Κυκλάδες (φωτογραφίες)

 Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας: Επιτυχημένη η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή στις Κυκλάδες (φωτογραφίες)

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη του ετήσια 6ημερη εκδρομή για Σύρο-Τήνο-Μύκονο από 21-26 Σεπτεμβρίου (61 μέλη και φίλοι – 2 λεωφορεία).

1η -2η μέρα. Συγκέντρωση και αναχώρηση 20.00 για Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο 07.30 και άφιξη στο λιμάνι της Σύρου (Ερμουπόλη) ώρα 11.30. Το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία της πόλης .

3η μέρα. Μετά το πρωινό αναχώρηση και ξενάγηση της πόλης της Ερμούπολης και όλου του νησιού. Το μεσημέρι φαγητό σε ταβέρνα στο γραφικό κολπίσκο του Αζόλιμνου. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ τσιπουράκια σε παραδοσιακή ταβέρνα.

4η μέρα. Πρωινό και αναχώρηση για το νησί της Τήνου. Ξενάγηση του νησιού, επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Πελάγιας ,και φαγητό στο γραφικό λιμανάκι του Πανόρμου και στη συνέχεια  απολαύσαμε το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο στον όμορφο Πύργο. Στην επιστροφή όλοι οι εκδρομείς προσκυνήσαμε την εικόνα της Μεγαλόχαρης και παρακολουθήσαμε την παράκληση. Στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για βόλτα στη Χώρα του νησιού.

5η μέρα. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το κοσμοπολιτικό νησί της Μυκόνου. Επίσκεψη στους γραφικούς ανεμόμυλους και στην πανέμορφη Βενετία της Μυκόνου. Περιήγηση στα πανέμορφα και γεμάτα κόσμο σοκάκια της με τα ωραία μαγαζιά. Το απόγευμα επιστροφή στη Τήνο. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος.

6η μέρα. Πρωινό, επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας της Τήνου και παρακολούθηση της Θείας Λειτουργιάς. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ξενάγηση στο μαυσωλείο της Έλλης, στο σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων, την σπουδαία πινακοθήκη και το ιερό άγιασμα από όπου παραλάβαμε αγιασμό. Ώρα 13.30 επιβίβαση στο πλοίο για Ραφήνα. Φαγητό στον Καραβόμυλο και νωρίς το πρωί άφιξη στην πόλη μας.

Στην εκδρομή έλαβαν μέρος ο πρόεδρος κ. ΚΙΟΣΣΕΣ ΗΛΙΑΣ και 61 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας.

Ο πρόεδρος και τα  μέλη του Δ.Σ. Συνδέσμου μας  ευχαριστούν θερμά όλους τους εκδρομείς ,μέλη και φίλους που έλαβαν μέρος στην εκδρομή. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο τουρισμού «STELLAS TOYRS» στην Καβάλα και ιδιαίτερα ΘΕΟΔΩΡΟ, ΣΤΕΛΛΑ και ΑΝΝΑ ΔΟΜΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ιδιοκτήτες του γραφείου για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής .

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γεν. Γραμματέας                                                Ο Πρόεδρος

Χρήστος Πόντικας                                                   Ηλίας Κιοσσές

Υπαστυνόμος ε.α.                                               Υπαστυνόμος ε.α.

Διαβάστε επίσης